ROSE INC- supermodellens Rose Huntington har skapat magi

Rose Inc grundades av modellen Rosie Huntington-Whiteley. Medgrundare är Caroline Hadfield och hennes höga standard och idéer om hållbarhet, inköp av ingredienser och företagsbeteende har skapat den modell för ren skönhet som idag är branschstandard. Tillsammans har de tagit fram Rose INC.

Hållbar makeup

Alla produkter är veganska har innehåll av biotekniska botaniska ingredienser och testas inte på djur. Rose Inc använder återvunna glasflaskor och mer än 25% av plasten de använder är återvunnen. Märket använder FSC-certifierade pappkartonger, tillverkade av 30% hampa och alla tryck som görs på kartonnaget är med sojabaserat bläck. Alla etiketter är tillverkade av 90% PCR-liner och kan sköljas av.

Ultra-Black Lash Lift Serum Mascara har innehåll av squalane och har mycket hög pigmentering. Borsten är av gummi och den separerar fransarna mycket bra tack vare den smala borsten. Innehåller vaxer, Peptider och extrakt av Arganolja och Gojibärolja förstärker och ger volymen samt separeringen av fransarna.

Skin Enhance Luminous Tinted Serum är en kombination av avancerad hudvård och lystergivande makeup som verkligen har imponerat på mig. Har en lätt textur och och ger riktigt fin lyster och finish.  Innehåller pigmentkulor som är inkapslade i en bas fylld med hyaluronsyra som jämnar ut fina linjer och ojämnheter. Squalane tillför återfuktning till huden och peptider för att skydda mot miljöskador.

Number 3 Foundation Brush Använder jag vid applicering av Skin Enhance Luminous Tinted Serum för att få exakt rätt mängd och snyggare resultat.

 

Number 1 Concealer Brush En riktigt höjdarprodukt, kanonbra borste som bidrar till att det blir snyggare applicering av concealer.

Number 6 Highlighter Brush är en liten och smidig dubbelfiberborste som har en mjuk känsla på huden som ger en otroligt fin applicering av highligther.

Number 8 Dual-Ended Eyeshadow Brush En ögonskuggsborste med dubbla ändar med täta borststrån. Den större änden tar  upp mer produkt och fördelar färg över hela locket, medan den mindre änden applieras skimmer med.

Number 2 Blush Brush En vinklad borste som ger en jämn fördelning av färg. Designad med  fiberteknologi och extra lång topp som ger borsten produktupptagning och applicering med en mjuk och byggbar finish.

 

Softlight Luminous Hydrating Concealer är en concealer som gör allt, ljusar upp och jämnar ut, samtidigt som den ger näring åt huden. Berikad med återfuktande squalane, skyddande vitamin E och färgkorrigerande växtextrakt. Jag använder nyans nr LX010

Solar Radiance Cream Highlighter En kombination av hudutjämnande creme och highlighter i ett.  Formulan är lätt att applicera över ansiktets höga punkter för att skapa ett naturligt utseende utan att sätta sig i porer eller fina linjer.

Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color Ett  cremerouge med en pigmentrik formula. Innehåller squalane,  vitamin E och marint fermentextrakt.

Satin & Shimmer Duet Eyeshadow är en pigmentrika ögonskugga. Består av en krämig och en pressad skugga i en dosa som går att köpa som refill.

Brow Renew Enriched Eyebrow Shaping Gel  hybrid av pomada och serum i ett som ger volym och gör det lättare att forma brynen. Detta byggbara och mjuka serum ger näring och stärker varje hårstrå med squalene, ärtskott, vitamin E och B5, så att brynen ser fylliga ut.

Satin Lip Color Rich Refillable Lipstick Ett riktigt cremigt läppstift som gör läpparna fylligare samtidigt som de återfuktas riktigt bra. De här läppstiftet hör till en av de bättre jag har provat, ett extra plus är att det dofter ljuvligt.  Ingredienser från växtriket jämnar ut läpparna och ger ett fylligare utseende, finfördelat natriumhyaluronat plumpar och E-vitamin skapar en mjukheten i läpparna.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.