Solskydden jag hade med mig till Mexico

Många var utomlands i början på nya året, jag med, har nyligen varit i Mexico lyckligtvis hann jag hem innan det blev som läget är nu.  Nu är läget annorlunda och vi följer utvecklingen i tider som dessa. Ta hand om er och hjälp varandra de som kan ❤

De produkter jag hade med mig när jag var i Mexico var solskydd och hudvård från Sensai bland annat. Jag har självklart flera solskyddsfavoriter, några har jag tipsat om tidigare i ”Solskydd-mina personliga sommarfavoriter” Till kroppen har jag mina favoriter från COOLA, jag blev så glad när jag upptäckte dessa solskydd, de är verkligen supersmidiga med sprayfunktion. När jag åker utomlands på solsemester, slutar jag alltid med syror minst 2 veckor innan avfärd och satsar på lättare produkter och högt solskydd både för ansikte och kropp.

Bild på solskydd

Några produkter från det stora gäng som fick följa med till Mexico

Det här har jag med mig när jag reser

Jag använder bland annat Sensai Soothing After Sun Repair Mask, som jag sover jag med, den har en lätt och svalkande textur som passar i länder med högre luftfuktighet. Huden avger mer fukt i det klimatet, jag får finnar om jag använder de produkter jag brukar ha hemma i kalla Sverige.

Ansikte

Cellular Protective Cream For Face SPF 50 

Den här följer med mig och används under dagen, anledningen till att jag använder Sensais solskydd är för den också har en antiage effekt på huden.

Kropp

Cellular Protective Spray for Body SPF 15

Samma sak gäller med detta solskydd för kroppen, den har antiage egenskaper tack vare sitt innehålla av Koshimaru silke, som också är vårdande på huden. När det är så pass lågt SPF på denna använder jag den mer som en vårdande produkt. Jag använder andra solskyddsprodukter till kroppen också. Denna blev inte använd alls när jag var i Mexico, solen är så pass extremt stark där.

Protection 50 Sport SPF 50 

Detta solskydd brukar jag börja semestern med, alltid högt SPF utomlands och SPF 50 kan tyckas mycket till kroppen men, vill man undvika pigmenteringar, speciellt i dekolletaget så är det det som gäller.

Aftersun

Soothing After Sun Repair Emulsion

För mig är efterbehandlingen av huden precis lika viktig som solskyddet.

Soothing Afters Sun Repair Mask

Ansiktet utsätts för sol under dagen det är svårt att komma ifrån, av den anledningen är det extra viktigt för mig att efterbehandla huden. Med en lätt och lugnande gelformula på huden.

Soothing After Sun Balm Face & Body

Aloe Vera, solrosextrakt och sheabutter, blir en kombo av riktigt lugnande ämnen, denna använder jag när jag känner att huden blivit torr efter en dag i solen.

 

Bild på kroppsprodukter

Vissa kvällar har jag även använt dessa som verkligen räddat huden den känts riktigt torr efter en dag på stranden

Återfukning med aktivt innehåll

NMF Hydrating Body Mist– detta är nog den mest smidigaste återfuktande produkt, en bodymist som du sprayar på huden,  texturen och doften är helt fantastisk. Den går in direkt i huden och mjukgör precis lagom utan att bli kladdig.

Rich Repair Body Balm– är du desto torrare i huden så är denna ännu bättre och cremigare för huden.

Vitamin C Supple Body Oil– denna olja är helt fantastisk och perfekt att börja med, för att sedan addera NMF Hydrating Body Mist över gör att man får ännu bättre antiage effekt på huden.

Retinoate Supple Body Oil– en riktigt härlig antiage olja för huden, som mjukgör den torraste huden.

 

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Solskydden jag hade med mig till Mexico”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sofia skriver:

    Tack för tipsen!!