SENSAI -COUNTOURING LIPSTICK

  • | Johanna

En massa uppiggande nyheter för läpparna kommer till våren och vem hakar inte på den trenden om inte Sensai givetvis!  Contouring Lipstick från Sensai finns i 12 nyanser och finns som refillprodukt, hållaren till läppstiftet kan man köpa var för sig. Glamourösa läppar kan man få av Contouring Lipstick från Sensai som är ett cremigt matt läppstift i en lyxig förpackning som contourerar dina läppar och ger en snygg applicering.  En formula som silke och känns lätt att applicera med en följsam textur.  Läppstiftet ger en soft matte finish på läpparna.

Här har jag nyans Beige Pink 08

Contour Lipstick Refill

Nyanserna har en lätt mörk underton och går åt de rödare färgerna. Läppstiftet har en förmåga att plumpa läpparna så de ser fylligare ut, de innehåller inget som sticker på läpparna som vissa läpprodukter med den egenskapen kan göra.  Nej, snarare känns det inte som man har något på läpparna alls, men ändå sitter det som om det vore nyapplicerat. Läppstiftet har en semimatt konsistens.  Koishimaru Silke finns med här kombinerat med  med Lip Veil Complex vilket gör att det har en åldersmotverkande effekt samtidigt som läpparna återfuktas och skyddas.

Här har jag nyans Reddish Nude 11

 

Här har jag nyans Chic Red 02

Contouring Lipstick Holder

 Läppstifthållaren kan användas mer än en gång genom att byta ut färgrefillen och varför man valt att göra så är för miljömässig hållbarhet.

Från vänster Beige Pink 08, Reddish Nude 11 och Chic Red 02

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.