Sleep Mask Face Retinol

 • | Johanna

Jag älskar ju brun utan sol, och ett av mina favoritmärken är James Read, något mer jag älskar är ju också retinol. Jag ska berätta något helt fantastiskt för er! Just James Read har kommit ut med en ny produkt som innehåller både och. En busprodukt som också innehåller retinol, Sleep Mask Face Retinol WOW säger jag bara!

Bild på ansikt e

Efter en applicering av James Read Retinol Mask

Det är en creme som går att användas över hela ansiktet och även under ögonen, som ska plumpa och återfukta. Samtidigt som retinol reducerar linjer, jämnar till hudtonen och förbättrar hela hudtexturen. Produkten är ofärgad och går in omedelbart, själva slutnyansen är är ljus medium, använder du den flera dagar i rad bygger du givetvis upp färgen, som håller ungefär upp till 4-5 dagar.

Jag har testat denna ett par kvällar, och detta är verkligen en superprodukt. Det jag gillar är att den innehåller retinol, det är verkligen en superbra produkt för mogen hy att använda som sovmask, då den arbetar antiage samtidigt som den ger mycket lyster till huden.

bild på ansikte

Så här blir slutresultatet med Sleep Mask Tan Retinol, under makeup

Produkten innehåller Sleep Pack Technology och inkapslad retinol, hyaluronsyra, som verkar i huden medan du sover.  Extrakt, från det persiska silkesträdets bark,  motverkar matt hudton vilket hjälper till att ge lyster. Färgen byggs upp gradvis, det bästa är att den passar alla hudtoner. Då den innehåller retinol, ska man tänka på att vänja in den. Ett bra invänjningsschema är 1-2 gånger i veckan,  börja måndag därefter torsdag då hinner huden vila lite mellan gångerna. Dagarna utan retinol, rekommenderar jag att satsa på fukt,  för att behålla lyster och fräschör i huden. Veckan efter kan man öka upp användningen.  Glöm bara inte att ha dagligt solskydd om du kommer använda denna när det är soligt ute.

Bild på brun utan sol

Så här ser texturen ut på retinolmasken, transparent lätt gelformula

Appliceringstips:

 • Fullfölj din kvällsrutin- men lägg bort syrorna eller annan retinol
 • Applicera masken sist av allt över nattcremen (se till att du är väl återfuktad)  var noga vid hårfästet, och vid öronen då det kan bli ojämnt när väl resultatet syns. Ta också hellre ett tunt lager och bygg upp flera kvällar, tar man för mycket så blir de gärna ojämnt.
 • Glöm inte att tvätta händerna!

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “Sleep Mask Face Retinol”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Annelie skriver:

  Kan jag sola efter användning av produkten? Bor i Spanien

 2. Eleo skriver:

  Hej Sleep mask retinol torkar den ut huden?