Transculent Pure Setting Spraqy 16 HR ser till att makeupen sitter hela dagen

  • | Johanna

Nu mina vänner ska ni få århundrades tips! Inte vilket tips som helst heller, utan den helt klart bästa settingsprayen någonsin! Translucent Pure Setting Spray 16HR från Laura Mercier. Det här en en riktigt bra produkt för dig som vill att makeupen ska sitta hela dagen!  Jag måste säga att jag har nog aldrig blivit så överraskad av en produkt som jag blivit av denna. Produkten består av en mikrofin setting spray som fixerar makeup i upp till 16 timmar, och det gör den verkligen.

Translucent Pure Setting Spray 16HR

Efter att du applicerat makeupen avslutar du med denna, som dessutom ger en extra fin lyster och finish som en bonus. Därefter känner man att makeupen verkligen sitter och har hållt sig tills arbetsdagens slut, klarar galant av att hålla kvar makeupen efter träning också. Produkten ger näring åt huden med en återfuktande formula som gör att huden ser slätare ut och känns uppfriskad, medan makeupen håller sig fräsch hela dagen utan behov av touch-ups.

Formulan består av få ingredienser som inte får huden att strama eller bidra till en kladdig känsla. Produkten är doftfri. Skaka flaskan väl och håll 25 cm från ansiktet. Slut ögonen och spraya 1-3 gånger i ett ovalt mönster, börja på utsidan av ansiktet och arbeta mot mitten.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Transculent Pure Setting Spraqy 16 HR ser till att makeupen sitter hela dagen”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. Mickan skriver:

    Hej! Trots primer så tycker jag att mitt smink blir att se tjock och kakigt ut på eftermiddagen… skulle denna setting spray hjälpa mot det?
    Varför blir mitt smink tjockt/kakigt?

    Tack!