Vad vill ni läsa om på bloggen ?

Hej på er alla! Hoppas ni har haft en bra sommar hittils! Jag tänkte höra med er om vad ni vill läsa mer om på bloggen? Kommentera gärna och berätta stort som smått vad som ni är intresserade av.

Är ni intresserade av mera makeuptips, vad jag använder för produkter, hur jag sminkar mig eller mer generellt? Makeup för mogen hy 🤷‍♀️  Ännu mera hudvård eller mer om hudvårdsprodukter?

🖤 Hudvård ⁠ ⁠
🖤 Träning⁠
🖤 Hudvård för mogen hy ⁠
🖤 Makeup för mogen hy⁠
🖤 Mer om nya produkter⁠
🖤 Ingredienser ⁠i hudvård⁠
🖤 Veganskt ⁠
🖤 Brun utan sol ⁠
🖤 Tips och trix ⁠
🖤 Mer personligt om mig⁠

⁠👊🏻 💜 Ni berättar, jag lyssnar 💛 ⁠ Jag har många idér och tankar men berätta mer än gärna vad ni vill läsa mer om till hösten:) ❤❤❤

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

48 svar till “Vad vill ni läsa om på bloggen ?”

 • (48) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Camilla skriver:

  Hur länge håller hudvårds produkter?

  Tvättar händerna innan jag försiktigt tar fingret ner i ansiktsburken för att få min kräm, känns ändå ohygeniskt? Nåt tips för det?

  Vilka ingredienser kan man blanda, och vilka inte?

  Vad är pigmenteringar, räknas fräknar in i det?

  När ska man börja med anti-age produkter?

  Tusen tack för en grym blogg, ni ger så mycket inspo! Mvh Camilla 🙂

  • Hej Camilla,
   Man brukar säga att hudvårsprodukter har en hylltid på 1-3 år, beroende på vad det är för produkter. Öppnade produkter ser man på baksidan hur många månader de räcker. Gällande ingredienser är det generellt olika typer av syror, men det finns undantag därmed. Pigmenteringar är sådant som kallas överskottspigment och det är orsakat av solen. Antiage är lagom att börja med runt 25 + beroende på vilka typer av produker man lägger in. Tack för härlig feedback.

   kram Johanna

 2. Emma -Kajsa Torelund skriver:

  Hej !
  Jag skulle vilja att du skriver om morgon rutiner. I vilken ordning jag ska använda mina produkter. Jag har börjat att användas märket SKINCITY SKINCARE. Min hud är fet och stora porer.
  MVH Emma

 3. Jessica skriver:

  Vad man ska tänka på när man sminkar sig om man har mogen hud. Hur man kan göra nu när ansiktet inte ser ut som tidigare. Vad ”förvärrar” och hur kan man dölja eller framhäva.

 4. MADELEINE Malmström skriver:

  Hudvård och makeup för 50+ typ. Och fix och trix tack:)

 5. Emma skriver:

  Hudvård för gravida. Vad rekommenderas? Vad ska man undvika och förslag på alternativ.

 6. Zzz skriver:

  Hej! Tack för omfattande inlägg (:
  Jag önskar info om hudvård för oss som är sjuka och medicineras. Detta kanske behövs delas i fler delar (?). Hur sjukdomar som tex fibromyalgi och ME kan påverka huden och vad man bör tänka på. Hur mediciner som morfin, antidepressiva och antiinflammatoriska kan ha verkan samt hur psykisk ohälsa kan påverka huden och hur man bäst bör ta hand om den. Som ett exempel kan man få torra slemhinnor som leder till bl.a. muntorrhet.

 7. Lottie skriver:

  Intressant med info om hudvård och make för äldre hud och även om measma som andra efterlyst. Även dina förslag bra. Plus gärna om kost som är gynnsam för huden.

  Inspirerande blogg!

 8. Liselotte skriver:

  Gärna hudvård och makeup för mogen hy. 50+

 9. Sara skriver:

  Hudvård och make up för oss över 40 🙂

 10. Therese skriver:

  Makeup, makeup baser för olika hudtyper och åldrar. Mer tips och trix och produkter

 11. Carolin skriver:

  Acne…stora problem med acne och vilka produkter ni rekommenderar. Är paulas voice bäst? Epiduo och tetrslysal….när detta är jobbigt och man vill ha bästa hundgården…

 12. Carina skriver:

  Hudvård och make upp för äldre. Det är mycket fokus på yngre. Intresset avtar inte för att man blir äldre

 13. Emelie skriver:

  Tips för att bli av med blank och fet hy, särskilt i pannan. Jag tycker jag provat så många produkter men min hud blir alltid fet. Kan man få bukt med det? Fet hy innebär ju att man knappt kan använda foundations och liknande eftersom det spär på det feta. Jag är 45 år så det är ingen ungdomshud vi pratar om, och min hud är normal i övrigt. Använder en nedmattningsprodukt är från paulas choice som är superbra, men den kontrollerar problemet snarare än att få bukt med det.

 14. Lotta skriver:

  Hej!
  Gärna makeup för äldre!! Även om man är 57 så vill man hålla sig fin…tips som ”föryngrar” ansiktet.

 15. Jennifer skriver:

  Mer om hur man tänker kring ingredienser i hudvård, till exempel parfym och essentiella oljor. Tilltäppande ingredienser/irriterande för huden eller känsligare hud.

 16. Ulla skriver:

  Hudvård och makeup för 65+, finns nästan aldrig något att läsa om.

 17. Antonia skriver:

  Ingredienser i hudvård och brun utan sol!

 18. Helena skriver:

  <3 Hudvård ⁠ ⁠
  Hudvård för mogen hy/40+ ⁠
  Makeup för mogen hy⁠/ 40+
  Mer om nya produkter⁠
  Ingredienser ⁠i hudvård⁠
  Tips och trix ⁠

 19. Caroline skriver:

  Jag vill läsa om hur man får makeup att stanna kvar på näsan! Nästan varje dag när jag kommer hem från jobbet har det suddats bort från nästippen.. Har testat lite med olika primers men det vill liksom inte iaf…
  Och sen andra tips till olika problem man kan ha med makeup. Gärna även tips till ögonmakeup, är så dålig att göra sånt, blir oftast bara mascara på

  • Hej Caroline! Det bästa är att använda primer, mattande foundation och settingpowder, och blir det blankt under dagen kan man använda blotting paper eller ett transparent puder över igen. Tack för dina andra förslag / kram

 20. Sofia skriver:

  Melasma!
  Hur man behandlar det hemma med sin morgon- och kvällsrutin, men också vilka salongsbehandlingar som kan komplettera hudvården.
  Jag och flera vänner har drabbats av pigmenteringar i form av melasma i samma veva och behöver tips.

  Tack för en jättebra blogg! ❤️

 21. Anki skriver:

  Hej,
  Gärna makeup, hudvård och hudvårdsprodukter för mogen hy. Går inte att läsa för mycket om det
  Hälsningar Anki

  • Nadja skriver:

   Håller med, nu är alla så unga själva så det är svårt att relatera till era favoriter när man är så många år äldre. Hade varit i intressant med gästbloggare över 45 eller att ni låter en grupp äldre kvinnor få prova produkter och sedan utvärdera.

   Jag känner att jag spenderar så mycket pengar på produkter som är recenserade av mycket yngre kvinnor så det är svårt att finna produkter som passar och är effektiva nog och som inte bara förebygger.

   Mvh Nadja Jonsson

   • Eva Andersson skriver:

    Håller med dig Nadja Jonsson,har lagt ut en förmögenhet på olika hudvårdsartiklar,vet ju inte om det är rätt för min ålder 60+.Älskar fortfarande att ta hand om min hud på bästa sätt.Tycker att det har blivit svårare att få tag på bra produkter,tycker att det riktas för mycket på ung hud.Man kanske istället bör handla sina produkter på salong där de ser min hud.

   • Ranveig Lie skriver:

    Helt enig med deg, ønsker et innlegg om hudpleie for godt voksne og hvilke salongbehandlinger som er effektive for vår aldersgrup 🙂