Scrolla för att läsa mer

Om mig

Annica Forsgren

Välkommen till Hudspecialisten!

Jag heter Annica, är 40 år och bor i Stockholm. Jag är utbildad hudterapeut sedan 17 år tillbaka och min stora passion, förutom min familj såklart, är allt som har med huden och hudvård att göra. Jag kan bli rörd till tårar av bara synen på en vacker, eller annorlunda förpackning eller en konsistens på en creme som är något extra. Jag kan studera min och andras hud i timmar – syna varenda liten por i minsta detalj. Det första jag tittar på när jag träffar någon är personens hud. Stora eller små pormaskar, rynkig eller slät och så ögonbrynen såklart. Allt granskas inom loppet av några få sekunder. Jag kan bli så fokuserad på en por eller pormask att jag totalt försvinner från samtalsämnet för en kort eller ganska lång stund. Ni förstår – det är riktigt illa – jag är nästintill sjukligt intresserad! Så välkommen till min sköna och galna värld av hudvård!

På Hudspecialisten delar jag med mig av min erfarenhet av hudvård och hudvårdsprodukter. Jag har arbetat i branschen i 17 år med flera större märken och har även drivit egen salong. Mitt senaste jobb innan jag startade Skincity (världens bästa digitala butik för professionell hudvård och hudvårdande makeup!) var på Sensai där jag arbetade som produktchef och PR-ansvarig.

Jag hoppas kunna bjuda dig på bra tips och råd om hur du ska ta hand om din hud. och jag hoppas även att kunna inspirera och guida dig rätt i skönhetsdjungeln! Jag har många (och mycket speciella) långvariga kärleksrelationer till olika produkter och märken och även en hel del kortare och lösa förbindelser som jag kommer berätta allt om. Här testar och recenserar jag produkter och behandlingar och är alltid 100% ärlig – mina tips kommer alltid från mitt hjärta!

Några av oss hudterapeuter som arbetar på Skincity

2011 grundade jag och min älskade man Skincity som är en digital hudvårdsklinik. Här hittar du allt inom professionell hudvård – ett måste om du är en riktig hudvårdsjunkie och letar efter det allra bästa! På Skincity hittar du även fantastiskt mycket bra  information om huden och olika hudtyper, hudtillstånd etc. Kolla in Skincitys Hudguide för att ta del av allt du behöver veta om huden och hudvård.

Jag startade Skincity för att jag personligen saknade en digital butik som bara erbjuder professionell hudvård med fokus på service, kvalitet och kunskap. I min värld saknades detta helthetskoncept. Professionella produkter, förstklassig service, kunnig personal, verktyg att digitalt få hjälp med sin hud (Skincity erbjuder många sätt för dig som kund att få hjälp och med hög tillgänglighet) snygg och lättnavigerad site samt supersnabba och snygga leveranser .

Jag brinner för hudvård och vill sprida mer kunskap om hur viktigt det är att vårda sin hud och vikten av att använda rätt hudvård. När jag startade Skincity.se var min ambition att erbjuda alla en möjlighet att köpa det bästa marknaden har att erbjuda med 100% tillgänglighet och support och det är fortfarande min vision.

Vill du fråga mig något om huden och/eller hudvård? Skriv gärna i kommentarsfältet – jag svarar alltid!