• Hudspecialisten

Om mig

Välkommen till Hudspecialisten!

Jag heter Annica är 37 år och bor i Stockholm. Jag är utbildad hudterapeut sen 15 år tillbaka. Min stora passion, förutom min familj såklart, är allt som har med huden och hudvård att göra. Jag kan bli rörd till tårar av bara synen på en vacker, eller annorlunda förpackning eller en konsistens på en creme som är något extra. Jag kan studera min och andras hud i timmar, syna varenda liten por i minsta detalj. Det första jag tittar på när jag träffar någon är personens hud. Stora/små pormaskar, rynkig/slät och så ögonbrynen såklart. Allt granskas inom loppet av några få sekunder. Jag kan bli så fokuserad på en por eller pormask att jag totalt försvinner från samtalsämnet för en kort eller ganska lång stund. Ni förstår, det är riktigt illa, jag är nästintill sjukligt intresserad. Så välkommen till min sköna och galna värld av cremer!

På hudspecialisten.se delar med mig av min erfarenhet av hudvård och hudvårdsprodukter. Jag har arbetat i branschen i över 13 år med flera större märken och har även drivit salong. Mitt senaste jobb innan jag startade Skincity var på Sensai by Kanebo. Där jag var produktchef och PR-ansvarig. Jag hoppas kunna bjuda dig på mycket bra tips och råd om hur du ska ta hand om din hud. Jag hoppas även kunna inspirera och guida dig rätt i skönhetsdjungeln. Jag har många och mycket speciella långvariga kärleksrelationer till olika produkter och märken och även en hel del kortare och lösa förbindelser som jag kommer berätta allt om. Här testar, recenserar jag produkter och behandlingar och är alltid 100% ärlig.

Annica Forsgren

 

Jag driver även tillsammans med min sambo en hudvårdsbutik som heter Skincity.se. Här hittar du allt inom professionell hudvård. En sida du så klart inte få missa om du är en riktig beautyjunkie och letar efter det allra bästa. Där finns även mycket bra neutral information om huden och olika hudtyper. Skincity har jag valt att starta för att jag personligen saknade en sida som bara erbjuder professionell hudvård med fokus på service, kvalitet och kunskap. I min värld så finns det ingen sådan butik på nätet idag. Inte på det sättet vi valt att presentera Skincity.

Jag brinner för hudvård och vill sprida mer kunskap om hur viktigt det är att vårda sin hud och vikten av att använda rätt hudvård. När jag startade Skincity.se var min ambition att erbjuda alla en möjlighet att köpa det bästa marknaden har att erbjuda med 100% tillgänglighet och support och det är fortfarande min vision. Kika gärna in i butiken och se vad du tycker!

Vill du fråga mig något om huden och/eller hudvård? Skriv gärna i kommentarsfältet, jag svarar alltid!

Kosmetik Guld vinnare 2012

Årets bästa Skönhetsblogg 2012 & Årets bästa skönhetsbutik!

Jag är glad och stolt att berätta att Skincity.se utsetts till Årets e-handel på kosmetikbranschens gala Kosmetik Guld. På samma gala utnämndes jag och min blogg Hudspecialisten.se till Årets skönhetsbloggare.

Kosmetik Guld-juryns motivering för hudspecialisten.se: ”Människor, produkter och betraktelser. Det är tre viktiga beståndsdelar i bloggen som verkligen tar skönhet på allvar. Den här bloggaren vet vad hon skriver om. Med stil, finess och kärlek bevakar hon skönhetsvärlden ur alla aspekter. Nu förpackas den unika kunskapen dessutom i en ny och snygg bloggdesign som vi bara kan göra tummen upp för.”