2-minutes freshness – Vitamin E Bouncy Bronze Gel + Highlighter Duo

 • | Sara

Jag har hittat en magisk kombo av två produkter som ger den där solkyssta glossade looken på bara någon minut. Den har blivit min självklara go-to till vardags! Idag vill jag dela den med er. 🙂

Hudvårdande makeup

mtm gel 2

Vitamin E Bouncy Bronze Gel

Efter din hudvård följ upp med Vitamin E Bouncy Bronze Gel vilket är en lätt bronzegel med konsistens likt silke, dröm! Denna är hudvårdande till max med ingredienser likt antioxidanten E-vitamin, uppljusande niacinamid och återfuktande glycerin. Jag gillar hur produkten ger en lätt kylande effekt, perfekt för att väcka ett morgontrött ansikte. Resultatet blir ett hälsosamt glow med en naturlig solkysst ton.

Applicering

Det finns inget rätt eller fel när det kommer till applicering men kan varmt tipsa om att använda borsten Liquid Gel Brush från MAKETHEMAKE till, en perfect match!

Börja med att ta en liten mängd gel på baksidan av handen och dutta med borsten. Antingen kör du lite ”all over” som din enda makeupprodukt, och börjar med att applicera på panna och kindben. Resterande produkt sveper du med lätt hand över övriga ansikte och hals.

Eller så applicerar du din bas med foundation osv och avslutar med Vitamin E Bouncy Bronze Gel likt en bronzer. 🙂

Double Vit E Illuminating Balm + Hyaluronic Highlighter Gloss

MTM highlighter

Två superprodukter i ett, så smidigt!

-Vit E Illuminating Balm

Om jag måste välja en favvis från MAKETHEMAKE så blir det nog denna duo highlighter! På ena sidan finner du Vit E Illuminating Balm som blir så himla fin med sin pink/champagne nyans, ja nästan lite metallic men utan att bli glittrig. Hudvårdande ingredienser som hyaluronsyra, gurkmeja och vitamin E boostar huden till ett sorbet skimrande glow.

Fin att applicera på näsrygg, kindben, under ögonbryn & på amorbågen. Använd fingertopparna och klappa in produkten för en naturlig look under dagen. För en mer dramatisk look kan du applicera produkten med Concealer Brush.

-Hyaluronic Highlighter Gloss

Andra sidan av produkten innehåller glass skin” på bruk, vilket gör att huden ser närmast transparent och glossy ut. Produkten är en hybrid mellan återfuktare och highlighter som ger en slående lyster och innehåller härlig hyaluronsyra och superantioxidanten gurkmeja. Applicera som highlighter på ansiktets höga punkter likt Vit E Illuminating Balm. Eller varför inte använda den som ögonskugga, även perfekt till läpparna.

Toppen här att applicera med highlighter Brush för en smidig och snygg applikation!

MTM glas pot

Nu åker jag semester i en vecka men dela gärna om ni prövat denna look eller har du några andra tips på en smidig vardagsmakeup så kikar jag sen. ♡

Signatur Sara

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “2-minutes freshness – Vitamin E Bouncy Bronze Gel + Highlighter Duo”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. mikadavilla@gamil.com skriver:

  Tack för bra tips Sara alltid lika roligt att ta del av dina tips

 2. Ranveig Lie skriver:

  Takk for tips..:) men, hvordan bruker du disse to sammen, slik du nevner i din overskrift ? Bruker du bronzer i hele ansiktet, eller bara på kinnben og panna? Og bruker du highligter over bronzer? Kan du forklara lite mer… 🙂

  • Sara Von Schrenk skriver:

   Hej fina Ranveig! 🙂

   Jag gillar att använda Vitamin E Bouncy Bronze Gel likt en bronzer på panna och kindben över min llluminating Supple Blemish Cream.

   Som sista steg följer jag upp med Vit E Illuminating Balm på höga punkter likt näsrygg, kindben, under ögonbryn & på amorbågen.
   Hyaluronic Highlighter Gloss är sååå fin på läppar och återfuktar härligt. 🙂

   På instagram under mitt namn finns en story på detta om du önskar kika.

   Kram Sara

 3. Isabella skriver:

  Äskar mtm