Babor- Följ med på behandling och ta del av exklusiv kod

  • | Sara

Så himla kul att ni gillade de förra inlägget med Babor och deras härliga ampuller. Idag tänkte jag att vi ska fokusera på professionella behandlingar. För visst är det så att hudvårdsrutinen hemma är viktigast men med en behandling på salong tar du din hudvård till nästa nivå.

Och vet ni, jag ordnat en exklusiv kod till just er, wihoo! Hela året ut får ni 20% off på ALLA behandling hos Babor Brand Store i Stockholm när ni anger koden skincity19. Ni kan boka via deras onlinebokning, telefon 08- 121 37 113 eller på plats i deras fina salong på Humlegårdsgatan 13 i Stockholm. Nedan tar vi en närmare titt på tre effektiv och härliga behandling som de har att erbjuda.

Tailored Treatments, ja tack! 🙂

Deras mysiga väntrum gör att man alltid vill vara tidig.

Quick Fix

HYDRATION – GLOW – LIFTING – SOS

Quick fix är den perfekta behandlingen för dig som känner att tiden inte riktigt räcker till. Behandling är på 25 minuter vilket gör den perfekt under lunchtimmen eller varför inte lyxa till det en lördag.

Det är ju verkligen så att en väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. I behandlingen jobbar hudterapeuten med Babors mest unika och älskade produkt, ampullen, som ger huden en superboost av fukt och det din hud behöver idag. HYDRATION – GLOW – LIFTING – SOS

Utöver detta får du även en mask, massage och avslutade produkter. Så härligt 🙂

Behandling på Babor

Duktiga hudterapeuten Charlotte boostade min hud med Perfect Glow ampullen, perfekt i höstrusket! Alla Babors ampuller har en unik egenskap anpassat för ett behov, med direkta synliga resultat. 

Skinovage

Den klassiska ansiktsbehandlingen

Skinovage är Babors klassiska ansiktsbehandling och finns som 50 min eller 80 min. Behandlingen skräddarsys och produkter från effektiva SKINOVAGE-serien används.

Den börjar med rengöringen Cleansing HY-ÖL som även var märkets allra första produkt på marknaden 1956, och är än idag Babors storsäljare. Denna följs upp med en Phytoactive baserat på din hudtyp och tillstånd. Sedan görs en hudanalys, vitality check vilket är hud huden mår just idag, visste ni att hudens tillstånd kan ändas så ofta som från dag till dag. Sedan fortsätter behandlingen med det din hud behöver just idag.

Add-on

Med alla behandlingar kan du addera ”add-ons” för att uppgradera din behandling. Jag valde den effektiva ögonbehandling som tillägg då det känslig ögonpartiet kan behöva lite extra kärlek. 🙂

Ögonbehandling

Microneedling

Acneärr, förstorade porer, rynkor och pigmentringar blir ett minne blott!

Kanske en behandling som man hört om man vad är det egentligen? Jo mirconeedling är en behandling där hudens ytan perforeras dvs mikroskopiska hål görs som gör att aktiva ingredienser lättare kan gå ner exakt där de har största möjliga nytta. Samtidigt aktiveras viktiga hudfunktioner, så som ökad blodcirkulation och stimulans till naturlig hudförnyelse. Perfekt för någon som effektivt önskar reducera acneärr, förstorade porer, rynkor eller pigmentringar. Något som kan vara skönt att veta är att behandlingen är näst intill smärtfri.

För optimala resultat med Babor Microneedling behandlingar rekommenderas en behandlingskur på ca. 3-6 st behandlingar var 14: e dag. Även här skräddarsys kuren individuellt efter hudtyp/hudtillstånd/känslighet och önskat resultat.

Mirco Needling

Tänk att en sån liten maskin kan ge såna fina resultat!

Babor

Hoppas ni blir lika taggade på behandlingar som jag! Och glöm inte koden skincity19 som ger er 20% off på alla behandling hos Babor Brand Store året ut.

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.