BUS:a dig till nyans med James Read

 • | Sara

Någon mer än jag som känner mig den där solkyssta nyansen från sommaren är long gone? Den ljusa nyansen är såklart jättefint de också men ibland är de härligt att fake:a en semestervecka. Då är de helt rätt läge att addera en Brun utan sol och James Read är ett BUS märke som jag gillar lite extra!

James Read mist och mousse

H2O Tan Mist Face

H2O Tan Mist Face är vid de här laget en omtyckt klassiker och en av mina BUS favoriter. En transparent kylande mist som innehåller rosvatten och fungerar som den perfekta multitaskern. Misten är en kombination av ett uppfriskande, mineralrikt ansiktsvatten med fuktgivande och hudvårdande ingredienser och självfallet så ger den en brun-utan-sol effekt.

Kan appliceras när som, både före eller efter make-up eftersom den både ger fukt och fixerar. En smidig ‘tan and go’ produkt utan risk för att den färgar av sig på kläderna. Mista och låt produkten verka, massera inte ut den. Den blir jämnast om du just mistar och sen låter huden vara. Efter några timmar syns en lätt gyllene effekt på huden. Jag skulle säga att resultatet varar i 3-4 dagar eller så applicerar du som jag, varje dag för att alltid ha en solkysst nyans.

Sara james mist

Före-och efter med James Read H2O Tan Mist Face

För att visa er den fina nyansen produkten ger ser ni ovan en före-och en efterbild. Här har jag mistat en gång på förmiddagen, en gång på eftermiddagen och efterbilden är tagen morgonen efter. Önskar du mer nyans applicerar du flera vändor och flera dagar i rad. ☀️

H2O Hydrating Mousse

Även till kroppen kan de ju vara trevligt med lite nyans. Innan julminglet applicerar jag H2O Hydrating Mousse, perfekt för decolletage, ben och armar. Det som gör denna färglösa BUS mousse så bra är dels att den är superenkel att applicera, torkar snabbt, ger ett naturligt solkysst ton ut och sen att den återfuktar och lugnar huden så bra. Vi finner ingredienser så som vattenmelon, bambuvatten och aloe vera som ger en djupt återfuktande effekt och kigeline (korvträd) som hjälper till att förbättra fasthet och elasticitet. Hudvård och BUS i ett helt enkelt!

Applicering

Hoppa över den oljebaserad produkt när du duschar innan applicering för att resultatet ska hålla så länge som möjligt. Applicera moussen med Tanning Mitt och vänta tills kroppen är helt torr innan du klär på dig. Undvik sedan vatten  i 3-5 timmar och duscha därefter och applicera fukt för att nyansen ska hålla fint.

james read mousse

Psss. Kan ni hålla en hemlis?

I morgon är det James Read som gömmer sig bakom luckan i Skincitys digitala julkalender med hela 30%(!) off på allt från märket. Ladda varukorgen, de kommer jag göra!

Tävling

Det är inte slut där, som en tidig julklapp har jag ordnat en tävling till er där ni kan vinna H2O Tan Mist Face,100ml värde 309kr. Hela 8st mistar lottar jag ut på Hudspecialistens instagram så bums över dit.

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “BUS:a dig till nyans med James Read”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maria skriver:

  Det var ett tag sen du skrev om din rutin! Skulle gärna läsa om din vinterrutin, masker och kroppsprodukter. Ett 2021 bästa rengöring, syra, essence, olja, serum, ögonkräm, dag-&nattkräm, mask, kroppsprodukt etc. hade varit väldigt kul att läsa om och vad du hoppas/ser fram emot på i produktväg till 2022 Skulle också vara spännande att läsa om produkter som är så nära en saliongbehandling som möjligt samt om du gör/gjort någon/några behandlingar som du rekommenderar 🙂

  • Sara Von Schrenk skriver:

   Hej Maria!

   Åh vad kul att du vill höra mer om min rutin, ett sånt inlägg ser jag till att göra innan årets slut 🙂 Sen kan jag även hinta om att de kommer ett poddavsnitt på nyår innehållande våra och era ”nyårskarameller” från året i form av produktfavoriter.
   Hoppas du är med oss då. :))

   Kram
   //Sara