Därför ska du använda en Jade roller

  • | Sara

Jag fick pröva en Jade roller för första gången under en plåtning för flera år sedan där makeupartisten använde den ihop med en mask. På 10 minuter var svullnad reducerad och lystern på plats. Kände då att denna MÅSTE jag också ha!

Helig sten

Stenen” Jade” som anses helig har används i tusentalsår inom kinesiska medicinen. På de senaste åren har även västvärlden tagit efter. Genom att addera denna till din dagliga hudvårdsrutin ger du ansiktet en lymfmassage som får igång cirkulationen och resultatet blir minskad svullnad och spänningar, klarare- och fastare hud. Om den används ihop med serum/mask/ creme så absorberas de bättre, hur bra!

Säg hejdå till svullnad!

Den Jade Roller som jag använder mig av är effektiv med två stenar, en mindre för ögonpartiet och en större sten för övriga ansiktet. För extra fin effekt på just svullnad så förvarar jag den i kylen. Jag applicerar först min favorit: TTC fx330 Tightening Eye Serum kring ögonområdet och rollar sedan. Dra utåt och något uppåt med lätta tryck. Två till tre drag per område ger full effekt. Viktigt att inte ”pressa” eller trycka hårt utan varsamt rulla över huden.

Fuktboost

Även utmärkt att använda rollern över vilken härlig fuktcreme som helst eller varför inte över en sheetmask likt fuktboomen Hours-Long Moisturizing Gauze Sheet Mask för att hjälpa de aktiva ingredienserna på traven att absorberas av huden. Tror verkligen detta är ett bra verktyg för att maxa din hudvårdsrutin till optimala resultat.

Kan även varmt tipsa om denna youtube video där hon på ett bra och enkelt sätt visar hur man använder detta verktyg på bästa sätt!

Någon som prövat en jade roller, vilken effekt upplevde ni? 🙂

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.