De bästa solskydden för stranden!

  • | Sara

Att solskydd är vitt, kladdigt och lägger sig som en tungt lager på vilket ger ovälkomna finnar och plitor är ett minne blott! De nya solskydden på marknaden är lätt men skyddar ändå huden maximalt, hur bra! Jag har scannat utbudet av solskydd, både till ansikte & kropp och tänkte visa mina favoriter till stranden.

En matterande favorit

Till solsemestern lämnar min dagliga lysterfavorit Brightening UV Spf 30 hemma och gör plats för 360° Oil-free Gel SPF 50+ från Heliocare. Denna är fullproppad med antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och enzymer som reparerar DNA för att förhindra solskador. Just att denna är oljefri gillar jag för i ett varmare klimat blir i alla fall min hud lätt glansig men inte med denna matterade favorit. Sedan brukar jag istället till kvällen jobba med en highlightern likt Hyaluronic Light-diffusing Highlighter för att få till lystern på rätt ställen så att säga 😉

Skyddade läpprodukt

Något som är viktigt att inte glömma men ack så lätt är att skydda läpparna. Lipscreen Spf50 är min go-to produkt, fukt och maximalt spf i ett!

Bästa solskyddet till kroppen

Till kroppen vill jag att det ska gå fort och vara smidigt, då är Spray spf 50 Guava Mango utmärkt! Detta är det absoluta bästa solskydd jag någonsin prövat. En transparent, vattenresistent kroppsmist som skyddar huden samtidigt som den vårdar med extrakt från gurka, alger- och jordgubb. Denna är genomskinlig, superlätt att applicera och absorberas på en sekund. Plus i kanten för härlig doft!

Och med alla solskydd kompisar, glöm inte att under solsemestern återapplicera kontinuerligt under dagen för att skydda huden.

After-sun

Jag vet att det skulle handla om solskydd men måste bara också få nämna After-sun ampullerna från Babor. Lugnar omedelbart, minskar rodnad och hjälper huden att återhämta sig, perfekt att applicera som serum under creme och makeup till kvällen.

Vilka är era solskyddsfavoriter?

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “De bästa solskydden för stranden!”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Mikaela skriver:

    Tack för bra tips, alltid roligt att testa nya produkter

  2. Anonym skriver:

    Jag använder dagligen Exluviance sheer daily protector spf 50 för att skydda ansiktet. Den är lätt att applicera och ger lite lyster.