Den ultimata kroppsrutinen från Skincity Skincare

  • | Sara

Precis som att produkterna för ansikte fick ett lyft med vassare förpackningar, formuleringar och namn så har nu självklart även body produkterna från Skincity Skincare fått sig en uppdatering. Förutom att ni hittar era tidigare favoriter så finns de även en ny stjärna som är redo att inta hudscenen. Ta din kroppsrutin till en ny nivå med aktiva produkter som reducerar tillstånd så som finnar, keratosis pilaris ojämn textur, pigmenteringar och mycket mer! Vad är dina hudmål?

Kika även gärna in inlägget Allt om Skincity Skincare 2.0 för mer om märket och tanken bakom våra effektiva och prisbelönade produkter.

Skincaring BFFs för kroppen

SCSC Body_1080x1350

Shower Oil 🤍 In Shower Body Buff

En återfuktad hud med lyster

Shower Oil har under flera år varit min ständiga följeslagare i duschen och nu hittar vi den med en uppdaterad och ännu ljuvligare, något mildare doft. Produkten kommer nu i pumpförpackning – hur bra och smidigt! En len duscholja med sötmandelolja, havrekärnolja och E-vitamin som skonsamt rengör och återfuktar utan att lämna någon oljig hinna.

Tillsammans med oljan använder jag ofta In Shower Body Buff. Börja med borstens långa strån vilket ger en skonsam exfoliering. Gå sedan över till sidan med små, korta knoppar för att stimulera cirkulationen, cellförnyelsen och som bonus får du en härlig massage. Fokusera gärna lite extra på områden så som överarmar, baksida lår och mage för att förebygga och reducera celluliter.

Shower Power Peel 🤍 Intense Treatment Spray 2% BHA – NYHET!

Farväl akne, plitor och keratosis pilaris

Shower Power Peel vet jag att ni är många med mig som älskar. En trippelaktiv duschpeeling som exfolierar huden, stimulerar cellförnyelsen och tar fram lystern med hjälp av AHA- och BHAsyror samt små korn av cellulosa. Den fettlösliga salicylsyran (BHA) löser upp talg och gamla hudceller djupt nere i porerna, alltså ett utmärkt val för att minska finnar/plitor/akne. Peelingens cremiga formulan förvandlas till ett mjukt skum vid kontakt med vatten och har en frisk doft av citrus.

För oss som gillar multiprodukter är denna en höjdare att addera till din kroppsrutin 1-2tillfällen/v. Vid regelbunden användning motverkar den även besvär av keratosis pilaris och inåtväxande hårstrån som kan uppstå efter rakning eller vaxning.

SCSC_Peel

Nu kommer vi till vår nya stjärna som jag tror ni kommer bli lika frälst av som jag – Intense Treatment Spray 2% BHA.

Det här är riktig problemlösare när det kommer till envisa finnar, tilltäppta porer och ojämn struktur. En intensivt verkande och exfolierande kroppsspray i lättabsorberande formula som löser upp talg och gamla hudceller. Hemligheten är 5% glykolsyra och 2% salicylsyra som tillsammans med zink och trollhassel hjälper till att balansera talgproduktionen samt motverka och förebygga igentäppta porer. Vi har även adderat skyddande antioxidanter från tasmansk peppar, centella och allantoin för att lämna huden silkeslen, återfuktande och jämn.

Spraya ett tunt lager på rengjord hud och fokusera på områden med finnar och plitor för att ge dem en riktig match. Med sin smarta sprayfunktion kan du även lätt nå ryggen.

Intense Treatment Spray-Edit

Leave-On-Lotion 🤍 Retinoate Lotion

Hjältarna för mogen och pigmenterad hud 

Här hittar vi 2 favoriter med uppdaterat namn och ny kostym men med samma samma fantastiska innehåll som tidigare. Först ut: Leave-On-Lotion (kallades förut AHA/PHA Body Recurfacer).

Med denna ger du envisa tillstånd så som keratosis pilaris, torr eller ojämnt pigmenterad hud en riktig match. En lätt lotion med hela 10% AHA- och 10% PHA-syror som förnyar hudtexturen och verkar utjämnande på hudtonen. Just att den innehåller en så hög halt av lactobionic syra och gluconolactone (PHA) är den en riktigt grym fuktbindare vilket bidrar till ökad fukt och hälsosam hud.

Leave-On Lotion-Edit

Ett utmärkt val att följa upp med är sedan Retinoate Lotion (tidigare Active Body Emulsion) som nu kommer med pump! En bodylotion som återfuktar, reparerar och förnyar tillsammans med glow-skapande ingredienser som niacinamide och retionate (A-vitamin). Retinoate Moisturiser är lätt & smidig i sin formula och absorberas snabbt av huden, men trots dess lätta textur förser den huden med näring & fukt från bland annat sheasmör & glycerin, fuktgivande heroes!

Produkter ben

Vilket BFFpar blev du mest nyfiken på? ♡ Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.