Före & Efter: lyster och spänst

 • | Sara

Idag vill jag dela Maidas hudvårdsresa med er. Hon har fått så himla fina resultat med en rutin från Osmosis & Epionce vilket verkligen glädjer mig att se.

Osmosis före och efter

Det är 4 månader mellan bilderna

”När jag tog min efterbild fick jag mig en glad överraskning – det var ju skillnad!”

MAIDAS HUDVÅRDSRESA

I mina yngre dagar hade jag fin hud och väldigt sällan några problem. Idag är jag 57 år och för en tid sedan upplevde jag att huden började tappa sin spänst och jag fick påsar under mina ögon, huden var även torr och irriterad. Jag tog några enstaka salongsbehandlingar men det fina resultatet höll inte särskilt länge och jag förstod snart att jag behövde växla upp min rutin.

Jag fick hjälp av Skincity för att förbättra min förlorade spänst, ojämnheter och inte minst mina envisa fina linjer och rynkor. Det var många steg i rutinen men jag märkte upp produkterna med numrerade klisterlappar och följde sedan rekommendationerna till punkt och pricka. Det var svårt att se skillnad själv, men flera vänner och bekanta påpekade att min hud fått lyster och såg frisk ut.

När jag tog min efterbild fick jag mig en glad överraskning – det var ju skillnad! Speciellt runt ögonpartiet. Hudvård funkar verkligen! Tack Skincity.

Osmosis

MAIDAS HUDVÅRDSRUTIN

Dag:
Rengöring: Osmosis Cleanse Gentle Cleanser
Serum: Osmosis Calm Gentle Retinal Serum
Creme: Epionce Medical Barrier Cream
Ögoncreme: Osmosis Refresh PM Eye Serum (Denna ögoncreme har utgått men Osmosis lanserade nyligen en ny liknande produkt: Illuminate Eye and Lip Treatment )

Kväll:
Rengöring: Osmosis Purify Enzyme Cleanser
Serum: Osmosis Catalyst AC-11 DNA Repair Serum
Creme: Epionce Medical Barrier Cream
Ögoncreme: Osmosis Illuminate Eye and Lip Treatment

OSMOSIS 2

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Före & Efter: lyster och spänst”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hanna skriver:

  Kommer ni ta in fler produkter från osmosis? Älskar Osmosis och så bra att ni har det i ett sortiment. Vill så gärna testa fler produkter från dem men antar att de kanske inte är godkända i EU?
  Kram

  • Sara Von Schrenk skriver:

   Hej Hanna!

   Åh vad kul att du gillar Osmosis så mkt! Det är verkligen underbara produkter. Jag ska föra vidare din feedback, hoppas också på att vi kommer kunna ta in fler produkter men det kan vara så som du skriver, att de inte är OK i EU. Håller tummarna 🙂

   Kram Sara

 2. Sofia skriver:

  Wooow!

 3. MADELEINE skriver:

  Jätte intresant! Men ögonkrämen verkar ha utgått?