Första inlägget. Yees!

  • | Sara

Jag heter Sara och vissa av er har jag kanske redan varit i kontakt med genom mitt jobb som hudterapeut på Skincity. För att beskriva mig kort så är hudvård det bästa jag vet, ja eller nästan så i alla fall 😉

Filmning med Skincity

Ett intresse växte fram

Jag är uppväxt på Värmdö just i utkanten av Stockholm. Vid 15års ålder började jag jobba som modell och har sedan dessa bott runt om i välden men främst i USA och New York där jag under flera år hade mitt liv. Under denna tid lärde jag mig massor om skönhet och hälsa som jag gärna delar mig av 🙂

Hur man på bästa sätt tar hand om huden är något som intresserat mig sedan barnsben, detta då jag redan som liten ofta hade eksem och fick då och då uppsöka hudläkaren. Än idag är det något jag fightas med men vet idag hur jag på bästa sätt håller besvären i schack med hjälp av rätt hudvård och kost. Just torr- känslig och eksemhy är något som jag brinner lite extra för och tänkte ta upp i denna blogg om ni tycker att det låter intressant?

Utbildning & jobb

2014 flyttade jag hem och började utbilda mig jag till hudterapeut på Elisabethskolan i Stockholm vilket var ett intensivt år med mycket plugg men i slutändan var de värt de alla dagar i veckan. Så har varit i branschen i snart 5 år, tiden går så snabbt.

Under min Cidesco-examen då jag utförde en ansiktsbehandling med Dermalogica.

Efter examen började jag jobba hos Dermalogica och även skriva för tidningen Selected Magazine där jag hade en sida där jag tipsade om mina favoriter, produkterna för just årstiden, nyheter och annat härligt.

Tidningen Selected Magazine vintern 2016

Skincity

Efter detta börjar jag jobba på Skincity där jag stormtrivs med alla likasinnade och härliga produkter. Min tid spenderar jag mellan Täby utanför Stockholm där Skincitys kontor ligger och Vasastan i Stockholm där jag bor tillsammans med min pojkvän.

På bloggen kommer jag dela med kunskap och nyheter inom hudvård, makeup och skönhet men också allt där till så som kost och hälsa. Ni får mer än gärna komma med synpunkter eller önskemål på innehållet i bloggen. Tillsammans tänker jag att vi kan gör den till en inspirerande plattform.

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Första inlägget. Yees!”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Eva skriver:

    Gud så kul!! Kommer bli kul att läsa

  2. Johanna skriver:

    Så kul!! Har alltid undrat över din fantasiska hy och vad dina tips är! Självklart har du ju snygg-DNA, men ska bli spännande att få läsa dina tips och tricks för hudvård och kanske smink också? 😉