Hälsar på Codage i Paris

 • | Sara

I våras fick jag möjligheten att tillsammans med Skincity åka till Paris och hälsa på Codage, ett av mina favoritmärken.

Maison Codage Paris

Paris är ju underbart i sig men sedan att som hudvårdsälskare få träffa grundarena av Codage och se deras fina Maison Codage Paris, där de erbjuder analys av din hud, behandlingar, produkter och även tar fram skräddarsydda serum just för din hud var något av de vanliga.

Vi välkomnandes till Maison Codage Paris av märkets grundare Julien och Amandine. Ett syskonpar som är otroligt trevliga och genuina. Vill ni läsa mer om deras resa så kan ni göra det HÄR. De båda är väldigt pålästa om allt från ingredienser till paketering av produkter och man ser verkligen hur mycket de brinner för hudvård och deras märke. Är ni i Paris så måste ni kika förbi Codage8 Rue du Trésor.

Har ni prövat någon av Codage produkter? Vilka är era favoriter? Jag älskar fuktserumet Serum N°1 – Intense Moisturizing som med sina fuktgivande ingredienser och antioxidanter är perfekt till den yttorra huden. Sedan även lysterserumet Serum N°3 – Radiance & Energy, som både ger en direkt lyster men även jobbar djupgående för att över tid och ge en jämnar hudton. Så bra produkter!

Efter en analys av min hud tog Julien fram ett skräddarsytt serum till just min hud, alltså hur coolt! En analys och ett skräddarsytt serum kostar kring 1500kr, så en lyxprodukt men verkligen super för att boosta din hudvård till max och så kul att de skriver ens initialer på flaskan, min flaska har hedersplatsen i badrumsskåpet då den är så fin. Ett varmt tips 😃

Julien i Codage laboratorium

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Hälsar på Codage i Paris”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Jasmine skriver:

  Hej Sara!

  Jag har fått hjälp av dig tidigare med produkter och skulle behöva lite mer hjälp nu då jag sitter fast med en jobbig panna. Kan man Maila direkt till dig?

  • Sara Von Schrenk skriver:

   Hej Jasmine. Ursäkta för sent svar, jag är på semester till och med den 12aug och då guidar jag dig gärna. Maila till info@skincity.se och döp mailet med ”till Sara”, önskar du råd innan dess finns mina kollegor tillgängliga 🙂 Önskar dig en fortsatt fin sommar. / Sara