Höstboosta din hud med Babor

 • | Sara

Visste ni att Babor år 1956 var först ut i världen med att erbjuda ampuller till sina kunder? Innan dess fanns de endast i den medicinska världen. Så himla coolt och idag tänkte jag att vi skulle djupdyka i just ampuller och vilken fantastisk effekt de kan ha på huden.

Babor Brand Store i Stockholm

Babor erbjuder ampuller för alla hudtyper och hudtillstånd.

Generellt för alla ampuller från Babor är att de fungerar som en booster och förhöjer effekten av de efterföljande produkterna som appliceras, hur bra!

Beauty Rescue

Beauty Rescue är likt hudens personliga tränare. Ett aktivt koncentrat som stärker tre viktiga funktioner i huden.

 • Hudens barriären
 • Hudens immunförsvar
 • Hudens fuktbevarande egenskaper

Detta gör koncentratet genom att stimulera cellförnyelse och hudens egna produktion av ceramider vilket ger huden vitalitet, lyster och en stärkt barriärfunktionen. Även en perfekt kur för att korrigera ålderstecken.

Pollution Protect

Pollution Protect är en anti-pollution ampull som passar oss som bor i stan utmärkt då den skyddar huden mot den oxidativa stressen. Vilket är avgaser, UV-ljus och miljöföroreningar som påverkar och stressar huden. De små partiklarna tränger in och ner i våra porer och bildar fria radikaler, som attackerar och leder till att huden åldras i förtid, inte kul! Ampullerna hjälper till att neutralisera dessa fria radikaler och aktiverar hudens egen förmåga att skydda sig.

Babor Brand Store i Stockholm9

Perfect Glow

Jag var fast redan vid namnet, Perfect glow, kan man få för mycket glow? Dessa ampuller verkar både återfuktande och omedelbart lystergivande. Utmärkt inför en fest eller varför inte göra måndagen lite roligare? De stimulerar även hudens egna exfolieringsprocess, vilket ger en fräschare, slätare hud med maximalt glow och en jämnare hudton!

Babor Band Store

Jag har länge varit ett fan av detta varumärke och fick i förra veckan möjligheten att besöka deras nyöppnade Babor Brand Store vilket är den första i norden. Så kul att lära känna de som jobbar med varumärket lite bättre. Nedan kommer att bildregn från den fina butiken och salongen, hur inspirerad blir man inte?!

Babor Brand Store i Stockholm12

Älskar iden med ”Play Lab”där du kan klämma och känna på de härliga produkterna!

Babor Brand Store i Stockholm10

I butiken erbjuder de alla en kostnadsfri Face Scanning. Med denna kan de se allt från porer, fina linjer, rynkor och pigmenteringar. Både synliga men även de som är underliggande vilket gör att man kan jobba förebyggande för att minska att ålderstecken senare visar sig. Jag var minst sagt nervös när jag väntade på resultatet av min scan men gick bra förutom lite mindre roliga minnen från sommaren i form av pigment. Det kan vara så bra att få reda på vad man kan lägga lite extra krut på i sin hudvård för maximalt resultat.

Babor Brand Store i Stockholm8
Babor Brand Store i Stockholm5

Babor Brand Store i Stockholm7

Jag fick en härlig Skinovage behandling av Maria som var grymt duktig. Detta är en ansiktsbehandling anpassad just för din huds behov med produkter just från effektiva Skinovage serien.

Babor Brand Store i Stockholm6

Älskar citaten som pryder taket i behandlingsrummet!

Vilka är dina erfarenheter av Babor och deras produkter? Dela gärna i kommentarerna nedan. 🙂

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Höstboosta din hud med Babor”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Mikaela skriver:

  Babors produkter är så sköna och känns extra lyxiga uppskattar ampullerna

 2. Denise skriver:

  Hej!
  Jag har alltid haft lite svårt att veta exakt hur mycket av ampullerna jag ska använda. Det står att allt ska användas på en gång men det känns lite för mycket(?). Samtidigt vill jag inte att den tappar effekt av att stå öppnad, jag brukar täppa för hålet med papper.
  Hur bör den användas?
  Kan man göra en egen sheetmask på den?
  Kram!

  • Sara Von Schrenk skriver:

   Hej Denise, Jättebra fråga. Antingen så använder du hela ampullen under en applicering. Jag brukar gör det om huden känns yttorr eller trött, då applicerar jag halv ampullen, låter produkten gå in några sekunder och applicera därefter den andra halvan. Eller så kan du applicera den vid olika tillfällen för att en ampull kan stå öppen i 24 timmar och fortfarande ge full effekt. Så perfekt att boosta huden både till dagen och till kvällen (eller morgonen efter). 🙂

   Du kan även göra en härlig sheetmask av ampullen, helt rätt tänkt. Perfekt att använda en ampull med The Lotion Mask.

   Kram Sara

 3. Anonym skriver:

  Hej Sara,
  Älskar Babors ampuler! Brukar göra kur för ansiktet, favoriter är Hydra Plus och Multi Vitamin. Kram
  Olga