Hudvård för resan

  • | Sara

På resan gäller det att tänka smart, multifunktionella produkter som ger både fukt, näring och skydd. Sedan är det ju även trevligt om produkterna är aktiva för att inte göra avkall på resultatet bara för att man är på resande fot. Nedan finner ni min resenecessär. 😊

Resefavoriter

Mina resekompisar! <3

Effektiv rengöring

Som rengöring använder jag Cleansing Complex från iS Clinical, detta är märkets storsäljare och jag förstår verkligen varför. En effektiv men skonsam rengöring med både salicylsyra och glykolsyra men även reparerande och kollagenstimulerande vitamin -A,-C och -E. Den gör ett utmärkt jobb både pre-cleanse och rengöring.

Ansiktsvatten på stick

Har någon hunnit pröva Cooling Moisture Toner Stick från Skincity Essentials? Älskar fukten och den kylande effekten sticket ger, perfekt efter en dag på båten. Sticket innehåller även koffein som stimulerar mikrocirkulationen för en uppiggande känsla och lyster.

Behandlande och skyddande serum

Sedan var jag på jakt efter ett serum som fungerar lika bra till dagen som till natten, verkar skyddande men ändå är aktiv och även finns i en mindre förpackning. Då kändes GeneXC Serum från iS Clinical som det självklara valet. Den verkar både skyddande men även behandlande så att den jämnar ut fina linjer och hudton.

Favoritduon från iS Clinical

Uppstramande ögonserum

Efter en lång resa är det lätt att ögonpartiet ser lite trött ut men det ändrar snabbt TTC fx330 Tightening Eye Serum från Priori på. Måste bara slå ett slag för Priois alla ögonprodukter, SÅ himla effektiva! Just detta är ett antioxidantrikt gel-baserat ögonserum som minkar svullnad och mörka ringar på direkten. Som namnet även avslöjar så känner man även av en fin uppstramande effekt.

24h Creme med superfood

DEFENSE Nightly Reconditioning Moisturizer från Paulas Choice får agera 24creme vilket den gör med bravur. Med ”superfood” (som ni vet att jag älskar)  likt linfrö, vildkörsbär och arugula stärker hudens försvar mot föroreningar och HEV-ljus. Resultatet blir en återfuktad hud, färre fina linjer och en klar hud med lyster. Cremen har en lätt gelkonsistens vilket är perfekt för sommaren.

Hur söt liten förpackning?!

Lystergivande solskydd

För att skydda huden optimalt så avslutar jag självfallet med ett solskydd till dagen, och ni som läst min blogg tidigare vet vilken det är: Brightening UV från SkinCeuticlas. Lätt spf som ger fin fin lyster!

Vårdande lipbalm

Läpparna får vi ju inte glömma, där är min favorit Lip Intense Berry från Akademikliniken. Ett stärkande och återfuktande läppbalsam som bara är för bra. Den innehåller även antioxidanten Sym3D som verkar anti-age och bidrar samtidigt till en lätt volymökande effekt. Har en lätt nyans och doftar hallon.

Sheetmask

Till sist så packar jag alltid med en sheetmask. Tar ingen plats och älskar att boosta huden lite extra efter en lång resa. Comfort Me Air Mask från Make p:rem ger omedelbar fukt, en jämnare hudstruktur och gör huden mer motståndskraftig.

Vilka är dina favoritprodukter att ha med på resan? Vill mer än gärna höra, dela i kommentarerna nedan.

Signatur Sara

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Hudvård för resan”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Mikaela skriver:

    Intressant läsning, tack för alla bra tips