Hudvårdande GLOW med Biolumin-C

  • | Sara

Ni som har hängt med här på bloggen ett tag vet att jag ÄLSKAR C-vitamin (vem gör inte det), och Biolumin-C familjen från Dermalogica som är full med vitaminen är inget undantag. Och vet ni vad det bästa är, nu har familjen utökats med en creme: Biolumin-C Gel Moisturizer som vi ska djupdyka i idag! 🍋

Sara Dermalogica Biolumi

Hudens åldrande

Din hud får stå ut med mycket. Varje dag tacklar den luftföroreningar, UV-ljus och temperaturskiftningar. Även det naturliga åldrandet och kroppens biologiska faktorer som gener och hälsotillstånd påverkar. Tillsammans kan dessa faktorer ge ojämn hudton, pigmentfläckar, fina linjer och djupare rynkor.

Huden har ett naturligt försvar som till viss del skyddar cellerna, men ju äldre vi blir och beroende på livsstil så kan vi behöva stärka det försvaret. Dermalogicas forskning visar nämligen att C-vitamin i hudvårdsprodukter kan förstärka hudens naturliga skydd mot oxidativ stress på en helt ny nivå. Det finns dock två avgörande faktorer när det kommer till att få resultat med lokalt hudapplicerad C-vitamin: stabilitet och tillgänglighet. Traditionella former av C-vitamin oxiderar lätt vid kontakt med syre, värme eller vatten vilket reducerar effekten på huden. Med tillgänglighet menas att ingrediensen behöver nå djupare ner i huden för att kunna neutralisera fria radikaler samt förbättra spänst och lyster.

Biolumin-C familjen

De tre hudvårdande produkterna i Biolumin-C familjen innehåller ett komplex som levererar maximal dos av stabiliserat och biologiskt aktivt C-vitamin.

Levererar maximal dos av stabilt vitamin C för en hud med mer lyster och jämnare struktur.

Pigmentutjämnande ögonserum som boostar huden runt ögonen och jämnar ut fina linjer och mörkare pigmentfläckar. HÄR kan ni läsa mitt inlägg om denna ögonhjälte!

BioLumin-C Trio - Social

BioLumin-C Gel Moisturizer

Efter att ha använt nya BioLumin-C Gel Moisturizer i några veckor skulle jag beskriva den som grymt återfuktande med en svalkande känsla som redan efter några användningar gav en jämnare ton med fin lyster, perfekt över sina två C-vitaminvänner!

Det är en skyddande gel laddad med samma ultrastabila C-vitamin som övriga serien har. Gelen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Perfekt för hud som önskar kickstarta hösten efter kanske lite väl mycket sol i sommar.

Fördelar i trio

  • Lystergivande
  • Återfuktande
  • Antioxidativ

Användning

Efter rengöring följ upp med ansiktsvatten och serum efter behov likt BioLumin-C Serum och BioLumin-C Eye Serum. Applicera en liten mängd BioLumin-C Gel Moisturizer över ansikte och hals. Använd morgon och kväll för optimalt resultat. Låt smälta in i huden någon minut innan du på morgonen applicerar solskydd.

Biolumin-C Gel Moisturizer - Modellbild Nancy Social

Så gosig konsistens!

Nyckelingredienser

  • Ultrastabilt C-vitamin: motverkar aktivt att hudcellerna bryts ner av oxidativ stress.
  • Squalen: förbättrar elasticiteten, mjukar upp fina linjer och förfinar hudens struktur.
  • 5 sorters Hyaluronsyra: binder fukt både på hudytan och längre ned i överhuden.
  • Kungsljus (Verbascum Thapsus): ger huden en naturligt klar och jämn ton.

Dermalogica Biolumi

Hur taggad blir man inte på effektiv c-vitamin i stora lass? 🍋

Tävling

Nu kommer vi till de bästa av allt, just du kan vinna Biolumin-C Gel Moisturiser värde 729kr. Tävlingen pågår på hudspecialistens instagram och avslutas den 8/9 08.00. En lycklig vinnare presenteras sedan på instagram. Bums över till instagram och tävla!

Lycka till ♡

Signatur Sara

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.