Hudvårdsrutin till Sarah Dawn Finer

  • | Sara

För någon vecka sedan var Sarah Dawn Finer på besök hos oss på Skincity. En så härlig, genuin person och jag guidade henne till en passande makeup- & hudvårdsrutin. Följ med för att se hur det såg ut. 🙂

Sarah på Skincity

Fina Sarah

Enkel men effektiv hudvård

Vi började att kika på hudvårdsprodukter och här önskade Sarah multifunktionella produkter som ger näring, fukt, lugnande ingredienser och gärna har en utjämnade effekt på huden med lyster! Allt detta måste vara komma i en lätt och kort hudvårdsrutin som lätt går att packa ner i resväskan. Jag utgick då från underbara Verso och kompletterade med andra märken för en skräddarsydd rutin som fyllde alla krav.

Mousserengöring

Advanced Cleanser från Dermaceutic är den ultimata rengöringen om man som Sarah önskar avlägsna makeup, smuts och talg i ett svep. Passar lika bra på morgonkvisten som till kvällen och tar bort alla spår av makeup. Har en härlig moussekonsistens och passar även en känslig hy, hur bra!

Vinterserumet

Ett fuktserum som inte bara just är ett fuktserum utan även är boostad med antioxidanter och niacinamid är Verso Hydration Serum. För någon som Sarah som reser mycket kan denna vara en ”life-saver” då den innehåller en unik mix av lipider och olja som motverkar uppkomsten av hudproblem och irritation som orsakas av torrhet.

Verso serum

Närande serum från Verso <3

Skyddande dagcreme

Från samma märke hittar vi även en passande dagcreme med Retinol 8, ett stabiliserat A-vitaminkomplex, antioxidanter samt skyddande spf15. Ihop aktiverar och stimulerar hudens egen kollagenproduktion, motverkar hudens åldrande och bevarar och förhöjer hudens lyster.

Närande nattcreme

Nu till hösten och vintern är det ju toppen med lite rikare produkter för en hud i balans och passande är då Nourishing Cream som även har en lugnande effekt på huden. Denna tror jag kommer passa Sarah´s hud utmärkt efter en lång dag med allt från resor till inspelning.

Verso till Sarah

Superkombon!

Mist med kraftfulla antioxidanter

Vem gillar inte Melon Moisture Mist, härlig doft och innehåller hyaluronsyra som binder fukt i huden medan kraftfulla antioxidanter som niacinamid och C-vitamin skyddar mot fria radikaler. Denna la vi självfallet till hennes hudvårdsrutin 🙂 Passar fint både som toner och härlig mist att boosta huden med under dagen.

Mist till Sarah

Gosig nattmask

Mellan tv-inspelningar och spelningar kan det finnas ont om tid till att applicera mask men det är då en sovmask kommer in i bilden. Så smart och smidigt. Hydrofill Masque från Priori är en djupt återfuktande mask med mjölksyra och multivitaminer som verkar uppstramande, utjämnande och förnyande.

Priori till Sarah

Tack Sarah för att du kikade förbi Skincity <3

I nästa inlägg kikar vi på hur la upp Sarah´s makeuprutin, mycket härligt från bland annat Hourglass! 🙂

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Hudvårdsrutin till Sarah Dawn Finer”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. veronica skriver:

    ingen toner/ansiktsvatten??

  2. Anonym skriver:

    Älskar Priori masken ❤️