Boosta din hud med vitaminer och goda bakterier

  • | Sara
Rykande färsk är nya serien från Peter Thomas Roth : VITAL-E MICROBIOME. Det är en liten serie innehållande creme och ögoncreme men ack så bra de är! Här pratar vi en vitaminboost och goda bakterier på hög nivå.

vital E peter sara

Ge din hudbarriär ett försvar

Vital-E serien är framtagen för att synligt förbättra hudens barriär. De gör den genom att boosta huden med effektiva antioxidanter och goda bakterier vilket ger ett balanserat mikrobiom.

Serien innehåller några riktiga stjärningredienser, låt oss kika närmare på dessa:

 – Gamma E Antioxidant Technology

Peter Thomas Roths unika teknologi vilket sammanfattningsvis beskrivs av märket som en enastående kraftfull antioxidant.

– Butterfly Ginger Root Extract

Ett botaniskt antioxidantrikt extrakt som stärker huden och bidrar till att neutralisera den negativa effekten påverkan HEV-ljus(de blåa ljuset) har på huden. Ett ljus som många av oss dagligen kommer i kontakt med i form av mobil och dator.

– Prebiotiska och probiotiska ingredienser

Dessa ingredienser förser din hud med goda bakterier för en hud i balans.

Resultatet blir en hudvård som både verkar förebyggande och korrigerande på effekter från föroreningar, HEV-ljus och andra ålderstecken. Allt för en effektiv lystergivande pro-aging hudvård!

Kika gärna in #MeetYourMicrobiome, en hashtag som flitigt används på instagram där du kan se andra som använder denna serie och dess effekt. Joina mig och dela din bild du med! 🙂

Ptr vital -E

VITAL E Microbiome Age Defense Cream

Låt oss börja med dess magiska konsistens, likt silke smälter cremen på huden. En blam/creme konsistens som i kontakt med huden blir en härligt följsam creme. För att boosta huden lite extra nu på vintern så använda jag denna fylliga creme både morgon och kväll, perfekt för oss med en lite torrare hy. Även en normal- och blandad hy kan med fördel addera denna till sin hudvårdrutin men då kanske endast ett tillfälle per dag, pröva och se vad som passar just din hud.

Vital-E Microbiome Age Defense Cream är verkligen en unik fuktcreme som synbart hjälper till att reparera och stärka hudens barriär för att skydda mot skadlig miljöpåverkan. Den innovativa Gamma E Antioxidant-teknologi som vi kikade på ovan finns såklart med och hjälper till att förbättra hudens elascititet och ger lyster medan prebiotiska och probiotiska ingredienser balanserar och förbättrar hudens mikrobiom.

VITAL E Microbiome Age Defense Eye Cream

Sedan har vi seriens ögoncreme som är likt en tvilling har samma teknologi, ingrediensbas och textur likt ansiktscremen. Vital-E Microbiome Age Defense Eye Cream är en ögoncreme som på samma sätt som cremen bidrar till att förbättra hudens skyddsbarriär och stödja dess naturliga mikrobiom.

Peptider förhindrar fuktförlust och ger en utslätande och utjämnande effekt. Medan koffein reducerar synligheten av svullnad och påsar under ögonen. Med sin blam/creme konsistens som smälter vid användning är den perfekt för att ge huden kring ögonen någon minuts härlig massage med lätta fingrar.

ptr vital e konsistens
Hur pepp blev man inte på dessa nyheter? Fukt, näring, vitaminer och goda bakterier, ja tack!  ♡
Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.