Ny kompis till Potent C serien!

  • | Sara

Peter Thomas Roth Potent C serie med serum, spot-treatment och ögoncreme har sedan de lanserades för ett år sen hunnit bli mångas favoritserie. C-vitamin på ett helt ny nivå och NU finns det också en creme i serie, ahh den är så himla bra! Med både serum och creme verkar ingredienserna effektivt på flera plan i huden för att få en jämn hudton och textur.

PTR POTENT-C CREME SARA PLUS APELSIN

Framtidens c-vitamin är här

Vad som gör denna serie så unik är sammansättningen och %halten. En hög koncentration av stabilt C-vitamin – i serumet är det hela 20% (!!) Tetrahexyldecyl Ascorbate som är en fettlöslig form av C-vitamin, vilket sägs öka penetrationen i huden och göra C-vitaminet mer effektivt. Peter Thomas Roth själva hävdar att det är 50 X mer effektivt än ”vanligt” C-vitamin (askorbinsyra). Men inte nog med det… man har även tillsatt 3% E-vitamin och 2% Ferulic acid för att riktigt maxa antioxidanteffekten i produkterna.

Annica ha skrivit ett inlägg där hon djupdyker i seriens serum, spot-treatment och ögoncremen om ni vill kika : Superladdad C-vitamin från Peter Thomas Roth

BRIGHT&PLUMP, ja tack!

Tillbaka till dagens star; Potent C Bright & Plump Moisturizer. En 24hcreme som därmed fungerar lika bra till morgon och kväll. Just att du använder den både dag och natt gör att effekten från produkten blir dubbelt så bra! Såklart ska du vänja in produkten men ja du är med på tankesättet. Cremen innehåller likt de andra produkterna i serien stjärningredienserna stabilt C-vitamin (10%), E-vitamin (3%) och ferulinsyra (2%).

Cremen hjälper huden att förbättra sin spänst samt jämnar ut hudtonen och minimerar synligheten av pigmenteringar. Hur passande efter sommaren tänker jag. Även om jag varit supernoga med solskydd och hållit mig i för det mesta skuggan blir min hud alltid något mer ojämn efter en sommar. Någon som känner igen sig? Då är ju denna creme perfekta vapnet att ta till nu när hösten står runt krönet.

Förutom stabilt C-vitamin, E-vitamin och ferulinsyra innehåller produkten även hydroliserat kollagen och Trimoist KMF. Dessa verkar intensivt på att ger mer volym till huden och återfuktar på djupet som varar i 24 timmar.

PTR POTENT-C CREME KONSISTENS

Cremens konsistens är helt ljuvlig och smälter lätt in

Bästa vännen i stan

För oss som nu återvänt till storstaden är cremen perfekt för att skydda oss mot fria radikaler vilket bryter ner huden. Produkter med mycket antioxidanter och vitaminer tillsammans med ett solskydd neutraliserar skadliga ämnen och skyddar barriären.

Potent PTR Stan

 

PTR POTENT-C CREME SARA1

Min vinnande lystertrio i höst är Potent C Power Serum, Potent C Eye Cream och Potent C Bright & Plump Moisturizer. Vilken är din? 

Signatur Sara

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Ny kompis till Potent C serien!”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Erika skriver:

    Kan man använda denna som gravid o sen ammande?