Poddavsnitt 145: Julpepp, recept och quickfix

  • | Sara

Dagen innan självaste julafton och vi bjuder på årets sista julsnack. De blev ett avsnitt innehållande allt från klappar, rim, recept och självfallet avslöjar vi våra bästa quickfix för huden innan jul.

julavsnitt

En underbar vinterdag på väg till studion – så härligt när solen kikar fram!

Boosta huden inför julafton

Som alltid tar jag till mina eyepatches för att pigga upp trötta ögon och Yasemin tipsade om hennes favorit Renaissance Mask från Oskia. Den perfekt masken när hon rullar de sista mozartkulorna. Med en balm-textur baserad på syror och enzymer balanseras fuktnivån och huden får ny lyster.

Vi får hoppas på att mamma inte lyssnar nu för hon som bekymrat sig för sina torra ben i vinter kommer att få en klapp med Ceramide Body Butter från Skincity Skincare. En rik och djupverkande creme som är utmärkt för att göra torr hud ett minne blott. Näringsgivande oljor och sheasmör ger en mjuk textur som smälter in i huden.

Produkter till julavsnitt

Hudvårdande rim

Ett roligt moment som vi tog med oss från förra året var julrimmet. Yasemins rim till mig var en riktig fullträff:

”En lyxig ekoburk 

från en glad turk 

Fullproppad med gos som huden suger åt sig i ett slurk 

Nu blir mammakroppen nöjd 

och graviditeten kommer blir en ren och skär fröjd ”

De var de underbara Mothers Balm från Neal´s Yard Remedies. Jag är så spänd på att få använda denna under graviditetens sista månader. En doftfri återfuktande blandning, rik på essentiella fettsyror som hjälper att behålla hudens elasticitet, förhindra bristningar och lugnar obehag som kan följa med när huden expanderar. 100% av ingredienserna ekologiskt producerade och ett stort plus i katen för den lyxiga glasburken.

Rim är inte min starka sida men ett kort sådant fick jag till:

”Med dessa droppar i ett bad 

blir du genast lugn och glad!”

Jag har nämligen noterat att Yasemin införskaffat en luftfuktare och så vet jag att hon älskar att bada badkar samt har en förkärlek till spa:märket EPSA så att ge henne Restorative Aromatherapy Single Oil kändes som en gåva som inte kunde bli fel. Dropparna ger balans för i kropp och sinne och skapar harmoni i rummet runt omkring dig med en lugnande aromaterapeutisk blandning av rosengeranium, söt apelsin, lavendel och palmarosa.

neals yard mother balm

Alla produkterna som nämns finns samlade HÄR!

Hudspecialistpodden hittar du där poddar finns och har du en fråga eller fundering som du vill dela är du varmt välkommen att höra av dig till podd@hudspecialisten.se

GOD JUL ❤️

Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.