Poddavsnitt 154: Neostrata – allt din hud behöver

  • | Sara

Länge har ni önskat ett poddavsnitt där vi djupdyker i Neostrata. Därför känns extra roligt att denna vecka gästas av Sophie Gustavii som är hudterapeut, produktexpert och utbildare hos både Exuviance och Neostrata. De är inte ofta jag träffar på en så otroligt kunnig person som Sophie. Hennes stora passion för hudvården lyser verkligen igenom och vi gick igenom allt från hudtillstånd, ingredienser och formuleringar. 

Hudspecialistpodden hittar du där poddar finns och har du en fråga eller fundering som du vill dela är du varmt välkommen att höra av dig till podd@hudspecialisten.se

Neostrata poddavsnitt

ExuvianceNeostrata

Båda dessa märke och produkter ligger mig kärt om hudterapeuthjärtat, fantastiska produkter som ger väldigt fina resultat. Enkelt förklarat kan man säga att dessa är ”syskonmärken” baserade på samma teknologier, men med olika sammansättningar. Lyssna in avsnittet så berättar Sophie allt om vad som skiljer dem åt och hur du vet vilket märke som passar just din hud!

Vill du läsa mer om Neostrata och skillnaderna med Exuviance så kan du också kika in: Vanligaste frågorna om NeoStrata

neostrata produkter podd

Våra hudhjältar

Vi kommer in på flertalet produkter under avsnittet. Svårt att inte göra de när stjärnor finns i varje hörn, men tre stycken som fick lite extra utrymme var dessa:

Redness Neutralizing Serum

Min känsliga hud har ett extra gott öga till denna svalkande och lugnade produkt. Ett serum som målinriktat reducerar rodnad, återställer och stärker hudens skyddsbarriär. Har även en dämpande effekt på rodnaden tack vare ingredienser som peptider, extrakt från alger och kanadensisk mjölkört. Vi hittar också PHA-syra som stärker hudens skyddande barriär vilket gör huden mindre reaktiv.

Tri Therapy Lifting Serum

Yasemins stora favorit som med tre verksamma ingredienser bygger upp hudens naturliga volym, jämnar ut hudtonen och minimerar rynkor och linjer. Denna specifika kombination av ingredienser är helt unik för Neostrata och är framtagen för att ge en maximalt utjämnande effekt. Aminofil ger ökad fasthet och spänst, PHA stimulerar cellförnyelsen, återfuktar och stärker huden samtidigt som lågmolekylär hyaluronsyra adderar ytterligare fukt till huden för smidighet och lyster. Går även utmärkt att använda kring ögon. Hur mycket gillar vi inte multi-produkter?

Problem Dry Skin Cream

Om du frågar mig är detta världens bästa fotcreme! Det finns ingen produkt som får mina torra vinternfötter mjuka och lena på nolltid likt denna. Hemligheten är 20% AHA som tillsammans med Gluconolactone, mineralolja och bivax snabbt ger en mjukare och jämnare hud samt reducerar stramhet.

Neostrata podd

neostrata fotcream

Sophies hudvårdande prispall

Redness Neutralizing Serum

Ett serum som även passar Sophies hud utmärkt! (Läs produktbeskrivning i tidigare stycke) 

15% Vitamin C + PHA Serum

En spännande nyhet! Ett potent serum med en unik kombination av 15 % C-vitamin, kraftfulla antioxidanter och 2 % PHA som skyddar, stärker och förnyar huden. Kombinationen av dessa antioxidanter hjälper huden att motstå yttre påverkan och oxidativ stress. Samtidigt som produkten bidrar till en utjämnande effekt på hyperpigmenteringar.

Skin Active Intensive Eye Therapy

Sophie har en förkärlek till ögonprodukter och på dagen adderar hon denna som verkar för en spänstigare ögonkontur och bygger upp den ömtåliga huden tack vare en avancerad sammansättning. Stamceller från äppelextrakt förlänger livslängden på hudens celler och peptider stimulerar hudens kollagen. Tillsammans med patenterad NeoGlukosamin stärks även kollagenets omgivande stödstruktur. Koffein hjälper till att minska påsighet medan hyaluronsyra gör huden mjuk och smidig samt så boostar E-vitamin med antioxiderande egenskaper.

Comprehensive Retinol Eye Cream

Till kvällen får denna kraftfull ögoncreme med inkapslat retinol stå i centrum. En kombination av retinol och NeoGlukosamin stimulerar cellförnyelsen och ger en jämnare struktur och hudton. Peptider förbättrar hudens struktur och fasthet ytterligare samtidigt som de verkar uppljusande på mörka ringar/partier.

Alla produkterna som nämns i avsnittet finns samlade HÄR!

Psss, på hudspecialistens instagram finns nu en tävling som du INTE vill missa. Bums in!

 

Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Poddavsnitt 154: Neostrata – allt din hud behöver”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Olja Ljahhova skriver:

    Mina två favoriter märke Exuviance och Neostrata!!!!