Poddavsnitt 159: Michaela Forni om graviditet, välmående och bolagsbyggande

  • | Sara

Denna vecka välkomnar vi Michaela Forni till hudispodden. För er som inte känner till henne sen tidigare så är hon entreprenör, influencer och författare. Idag lägger hon stort fokus vid appen baby journey där hon är medgrundare. Det är likt en modern guide med så fin gemenskap där du kan följa din graviditet och barns uppväxt. 

Det blev ett fullmatat poddavsnitt med allt från författarskap, hur idén till baby journey föddes och vilka som har varit utmaningarna med att slå sig in i en mansdominerande bransch likt tech är. Vi fick också hennes bästa tips om hur man får livet att gå ihop som småbarnsförälder, gravid, egenföretagare och bloggare på hennes livsstilsmagasin FORNI.

Babyjouerny

En av mina höjdpunkter varje vecka som gravid har varit att kika hur stor bebis är i Baby Journey appen– hur gulligt med en bananklase!

Michaela om välmående, beauty & hudvård

I avsnittet kommer vi in på hur mycket yogan och meditationen har betytt för henne. Även hur gravidglowet lyste med sin frånvaro denna graviditet och istället fick hon rosacea som gjorde att all hudvård fick gå ”back to basic” med effektiva men få produkter.

Michaela berättar hur microneedling innan graviditet gett hennes hud fantastiska resultat. Denna mer kraftfulla variant varvat med en klassik ansiktsbehandling för att mysa och bidra till välmående är hennes perfekt behandlingskombo! Lyssna in avsnittet för att höra mer – Hudspecialistpodden

När det kommer till produkter så nämner hon CC+ Cream från IT Cosmetics som en otrolig favorit och vi förstår verkligen! Ett fuktgivande serum, primer och tonad dagcreme i ett – perfekt när tiden inte riktigt räcker till på morgonen. Kollagen, hyaluronsyra och A-, B-, C- och E-vitamin skapar tillsammans en jämn och naturlig look och samtidigt får produkten porer, fina linjer och färgskillnader i huden att upplevas mindre synliga. 

Till läpparna användas Clarins klassiker Natural Lip Perfector i nyansen 06 Rosewood Shimmer– ”den bästa produkten ever!

Forni It cos

Alla produkterna som nämns finns samlade HÄR!

Hudspecialistpodden hittar du där poddar finns och har du en fråga eller fundering som du vill dela är du varmt välkommen att höra av dig till podd@hudspecialisten.se

Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.