Poddavsnitt 24: Toppmodellen Caroline Winberg gästar

  • | Sara

I dagens poddavsnitt gästar toppmodellen Caroline Winberg  podden. Det blev ett bjussigt samtal innehållande allt från uppstramande indisk massage till hur man får ihop sin hudvård som småbarnsförälder. In och lyssna bums! 🙂

Hudspecialistpodden finns på Podcaster och Spotify. Ni får även hemskt gärna ge oss en recension. Nedan hittar ni alla produkter från dagens avsnitt.

podd caroline winberg

Carros favoriter

Som en äkta hudvårdslover har Caroline många favoritprodukter men några extra starkt lysande stjärnor är dessa;

caroline winberg

Lyster från top till tå

En skonsam duscholja med vegetabiliska oljor och E-vitamin som rengör och återfuktar alla hudtyper. Perfekt för att behålla sommarglowet hela hösten lång.

Lystergivande och återfuktande pads för dagligt bruk. Rondellerna är indränka i PHA-syra och antioxidanter för att väcka huden till liv, förbättra dess klarhet och ge en djup återfuktning.

Bronzern som ger en direkt varm solkysst ton. Smälter in i hudens naturliga ton och konturer och ger en lätt-till-medium täckning. Caroline har Shade 1.

 

podd caroline winberg sturm serum

Hudvård i världsklass

Dr. Barbara Sturm är det tyska lyxmärket tror på en hudvård utan syra och a-vitamin. Istället innehåller produkterna effektiva men skonsamma ingredienser som ger många superfina resultat. Caroline har två serum från märket som ingår i hennes dagliga hudvård .

  • Hyaluronic Serum från Dr. Barbara Sturm är ett återfuktande serum, fulladdat med en hög koncentration av både små och stora molekyler hyaluronsyra. Huden får en intensiv återfuktning både på djupet och på ytan.

 

  • Super Anti-Aging Serum från  Dr. Barbara Sturm är ett koncentrerat serum med en cocktail av aktiva och antioxidantrika ingredienser. Den ger näring till huden och minimerar synligheten av fina linjer och rynkor. Passar även en känslig hud.

 

podd caroline winberg ce ferulic

C-vitamin hjälten

Till sist får vi inte glömma kultprodukten CE Ferulic från SkinCeuticals som Caroline använt i flera års tid tack vare sin fina skyddande och korrigerande effekt på allt från fina linjer, rynkor, pigment, ja helt enkelt alla typer av ålderstecken.

podd caroline winberg ute

Alla produkter vi pratar om i avsnittet finns samlade HÄR! Stort tack till Caroline som gästade podden <3

 

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.