Poddavsnitt 95: Lär känna Sara och Yasemin – This or That

  • | Sara

Nytt år och vi tänkte kick-starta detta poddår med ett mer personligt avsnitt där tar tempen på varandra, ja lite som hudvårdande parterapi. Hur har vår resa i hudvårdsbranschen sett ut, vilka är våra älsklingsbehandlingar, vi får äntligen själva svara på programpunkten This or That, våra nyårslöften och mycket mer. Hoppas ni tycker de är kul att lära känna oss mer! Efter ja, nu nästan 100 avsnitt tänkte vi att de var på sin plats.

Vi blir SÅ glada när vi mailar oss: info@hudspecialisten.se. Frågor, funderingar, tips på kommande podd-ämnen eller ja vad som, inget är för stort eller litet. Hudspecialistpodden finns på Podcaster och Spotify. 🙂

Sara och Yasemin podd kort

Produkttipsen från denna vecka

Efter att Frida skrev om Active Peel System från Is clinical blev jag så nyfiken och WOW-vilken kur de är. En avancerad peeling baserad på botaniska ingredienser och är en effektiv och skonsam behandling i två snabbverkande steg. Den känns en del vilket skrämde en känslig själ som jag men huden var så lugn och fin efter. Helt jämn och lystern var på topp!

active peel system

En annan peeling vi kom in på är aktiv Mask 15 från Dermaceutic som Johanna skrev om HÄR. En mycket aktiv produkt som de med tålig hy LOVE. Peeligmasken har 15% glykolsyra och lågt ph-värde så inget för en känslig hy men verkligen en ”Hardcore Treatment för porerna” som Johanna skriver.

Att Yasemin gillar multiprodukter är sen gammalt och även fötterna får såklart vara med på ett hörn. Yasemin har en superkur med Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid och oljan Prime Lipids Phase 1 från Sapienic som hon berättar mer om i dagens podd. Lyssna in! 🙂

Alla produkter från avsnittet finns även samlade HÄR!

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.