Sommarens solskydd

  • | Sara

Har er semester börjat än? Eller tog ni kanske som jag en tidig semestervecka och är nu åter på jobbet? Jag spenderade midsommarvecka på Mallorca och tänkte dela ett solskyddande vykort.♥

Beach Ready

Skincity Skincare Mousse

Sun protection Mousse SPF30 är moussehjälten som självfallet packades ner även denna sommar. Med sin luftig textur som snabbt smälter in i huden passar den alla, även den känsligaste huden utan att lämna en vit hinna. Förutom skydd mot UVA och UVB-strålar ger moussen fukt och är berikad med C- och E-vitamin. Den fungerar fint för både kroppen, hår, hårbotten och ansikte och är extra vattenresistent. Mer redo för sommaren går det inte att bli!

The take-out one

Marcus Hello Sunday

Han med resans välanvända favoritsolskydd i handen:  Invisible sun stick SPF från Hello Sunday

Ett multifunktionellt solskyddsstick för ansikte och kroppen med SPF 30. Den transparenta och lätt formulam gör det enkelt att både applicera och återapplicera. På frågan varför han gillar den svarar han att den ”inte kladdar och luktar lagom” – låter som ett vinnande koncept. Som doftnoter finner vi lime, geranium och mynta vilket ger en uppiggande unisex doft. Kan den vara något för dig också?

Sun mist

Solskydd spanien

Vi måste prata om nyheten Sun Mist SPF 50 från Skincity Skincare. Just kroppssolskydd i sparyform med den där perfekta misten är jag ständig är på jakt efter. COOLAs varianter likt SPF 50 Body Spray Guava Mango  har varit favoriter år efter år men nu får de dela första platsen med nykomlingen.

5 snabba om Sun Mist SPF 50

  • Transparent och lättapplicerad solmist för hela kroppen
  • Berikad med antioxidanten vitamin E och fuktgivande vitamin B5 (Panthenol)
  • Formulan är mycket vattenresistent och parfymfri
  • Spraya rikligt med 20 cm avstånd
  • Återapplicera likt med alla solskydd ofta för optimalt skydd 🌞

Skincity Skincare solmist

Just att Sun Mist SPF 50 har en vatten- och svettresistent formula gör den till de perfekta alternativet för sommarens träningspass. Löparskorna på, mista och du är ready to go!

Vilka solskydd väljer du i sommar? 

Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.