Så laddar du hudbatterierna med Babor

  • | Sara

Hoppas ni har några riktigt lata mellandagar med långa sovmornar och mycket pepparkakor. Om ni är lediga så är det här verkligen en perfekt tid för att koppla av och ladda upp med ny energi för både kropp, själ och hud.

Babor tävling

Relax & Recharge

Koppla av med ögonmasker

Något som verkligen är lyx för mig är ögonmasker. Åhhh så härligt de är att vakna, göra kaffe, lätt svepa ett micellärtvatten över ansiktet och applicera ett par eyepatches för att sedan sjunka ner i soffan framöver nyhetsmorgon. En av mina favvisar är Skinovage Refreshing Eye Pads från Babor. Dessa är likt en time out för huden med sin svalkande och lugnade effekt. Trötta och torra ögon blir ett minne blott och ett insertips är att förvara dem i kylen för ännu bättre effekt på puffy eyes. Enkla att applicera och efter 10-15minuter drar du bara varsamt av dem, de har aldrig varit enklare att vara din alldeles egna hudterapeut.  

Babor eye patches

Bästa starten på dagen, kaffe & eyepatches <3

Ladda batterierna med ampuller

Ett annat sätt att boosta huden på är med ampuller och här är ju verkligen Babor the master. Märket har så många olika ampuller för att alla hudtyper och hudtillstånd ska hitta sin perfect match!

En nykomling till kollektionen är Precious Collection som är deras lyxigaste och energirikaste 7-dagarskur någonsin. Kuren inkluderar tre olika metalliserade ampuller som ger din hud en essentiell energiboost för att ladda hudbatterierna till max! Vad jag även älskar med den är de sofistikerade doftupplevelserna som varje ampull bjuder på. Huden får ny energi och blir fylligare och fastare, perfekt för att starta de nya året. 2021 here I come! 

Låt oss kika på de olika ampullerna lite närmare;

– ROSE GOLD: ENERGI – en rosafärgad dröm med doft av citrus

Steg 1: De första tre dagarna av ampullkuren fokuserar på energi. Marina polysackarider boostar hudens vitalitet och cellförnyelse.

– GOLD: VOLYM – lyxig skatt med blomdoftande guldflingor.

Steg 2: Följande dagar av kuren ökar hudens volym, huden blir fylligare. Stamcellextrakt från kaffe tillsammans med polyfenoler från druva skyddar huden från oxidativ stress.

– PLATINUM: LYFT – exklusiv pärla med platinastoft och en doft av ros och mysk.

Steg 3: De sista två dagarna, dag 6 – 7, av ampullkuren blir huden fastare.

Babor ampuller tävling

Tävlingen är avslutad

Nu kommer vi till de bästa av allt, just du kan vinna båda dessa produkter. Skinovage Refreshing Eye Pads, 5 st och Precious Collection, 7x2ml: värde 1025 kr

Tävlingen pågår i 48h på hudspecialistens instagram och avslutas den 29/12 08.00. 3 lyckliga vinnare presenteras sedan på instagram. Bums över till instagram och tävla.

Lycka till ♡

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Så laddar du hudbatterierna med Babor”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Skulle vara super intressant med ett Barbor ampoule inlägg där du tipsar om dina favoriter och förklarar lite mer vad ampoulerna gör 🙂

  2. Sandra skriver:

    Spännande med ögonmaskerna