”The Better B” – Dr. Barbara Sturm

  • | Sara

Niacinamid är helt klart med bland mina absoluta favoritingredienser, så när jag fick nys om att Dr. Barbara Sturm lanserar ett nytt serum med just niacinamid som stjärna blev jag väldigt nyfiken. Låt mig presentera The Better B Niacinamide Serum!

The Better B

Superingrediensen niacinamid

Men först, varför denna hajp kring niacinamid?

Niacinamid eller vitamin B3 som den också heter hjälper viktiga enzymer i huden att göra sitt jobb kan man säga. Så som bildandet av kollagen och lipider som stöttar hudens barriärfunktion och elasticitet. Dessa enzymer är även viktiga antioxidanter och är därför ett viktigt skydd mot fria radikaler. Närvaron av dessa enzymer i våra celler minskar med åldern men genom applikation av niacinamid på huden så sker denna minskning långsammare. Niacinamid verkar även antiinflammatoriskt genom att hämma ett proteinkomplex som påverkar inflammation i huden. Låter som en superingrediens vi alla vill ha eller hur?

The Better B Sara

Ni som använt er av Dr. Barbara Sturms produkter vet att dessa är i en klass för sig. Det är produkter som är framtagna baserat på den senaste forskningen med en optimal mix av naturliga och lab framställda ingredienser för att ta din hudvård till nästa nivå. Fokus är fukt, antioxidanter, ålderskorrigering samt att minska inflammation då det är den viktigaste faktorn för en balanserad hud. Och allt detta gör märkets nya stjärna!

The Better B

The Better B Niacinamide Serum är de ultimata serumet som specifikt inriktar sig på att minska envisa tilltäpptheter och förstorade porer en strålande hy. Serumet innehåller ett kraftfullt men samtidigt skonsamt ingredienskomplex som inkluderar vitamin B3 (niacinamid) och ektoin, en aminosyra som hjälper till att skydda mot miljömässig hyperpigmentering och för tidigt åldrande av huden. Vi finner även:

  • Marint plankton som stärker hudbarriären, ökar återfuktning och stödjer hudens naturliga återställande processer.
  • Panthenol (Provitamin B5), en ultrafuktgivande ingrediens som ökar fukthalten och som även har lugnande egenskaper.

The Better B

Effekter från The Better B

  • Förstorade porer reduceras och tilltäpptheter minskar
  • Jämnare hudtonen och ökad lyster
  • Stärkt hudbarriär
  • Fina linjer minimeras

Applicering

Addera The Better B din hudvårdsrutin både morgon och kväll för optimal effekt. Klappa varsamt in och följ upp med eventuellt ytterligare serum, creme samt solskydd dagtid. Resultatet blir #sturmglow vilket innebär att hud återfår sin balans och lyster.

Dr Strums egna ord

The Better B innehåller högkvalitativ niacinamid i en idealisk koncentration på 5% vilket är mycket effektivt samtidigt som det inte irriterar huden. En hög % niacinamid tenderar att skapa obalans i huden. Du kan använda serumet över hela ansiktet eller partiellt på områden med större porer så som hakan, näsan och pannan. Applicera gärna The Better B ihop med The Good C för en fin kombination av niacinamid och C-vitamin.” – DR. BARBARA STURM

Om du är nyfiken, spana också in denna video där Dr. Sturm presenterar serumet.

Dr Barbara Sturm

Tävling

Missa inte att du kan vinna The Better B på hudspecialistens instagram i en tävling som avslutas 23/3 09:00En lycklig vinnare presenteras sedan på instagram story, bums över till instagram och tävla!

Lycka till ♡Sara sign

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.