Foreos UFO2 black är här!

  • | Sara

För någon vecka sen tipsade jag er om FOREOs nyhet UFO2 Black på insta. Denna ger dig en salongsbehandling hemma på endast 2minuter. Ni hade så många bra frågor att ett blogginlägg kändes på plats, låt oss kika vidare…

UFO2 foreo

Vilka är FOREO?

FOREO är ett högteknologisk svenskt varumärke som grundades 2013 med målet att revolutionera hudvårdsvärlden. Produkterna uppgraderar din hudvårdsrutin och hjälper till att förstärka effekten av din hudvård. Med över 200 vunna priser i skönhetskategorin, innovativ design och teknologi har FOREOs produkter lett till en snabb spridning världen över och finns i 86 länder, hur coolt!

4 Snabba om FOREO

  • Högteknologisk innovation som förstärker hudvårdsrutinen
  • Erbjuder flera olika enheter för olika hudvårdslösningar likt mina favoriter LUNA 3 Sensitive Skin och UFO2
  • Tillverkade av medicinskt silikon
  • Alla enheter är vattentäta med snygg och smart design

Ladda ner appen

Alla nya produkter från FOREO är app-styrda. Vilket innebär att du enkelt via bluetooth synkar din FOREO-enhet med appen och kan välja mellan olika program och alternativ. Det finns verkligen någonting för alla.

Foreo mobil

UFO2 Black – en salongsbehandling i din hand

Denna lilla mackapär är allt du behöver för att boosta din hudvård till en ny nivå. Snabb, enkel och effektiv utan att tumma på resultatet är en bra beskrivning.

  • Thermo-terapi – Värmande ledljus vidgar porerna samtidigt som hudens absorptionen av maskens ingredienser ökar.
  • Cryo-terapi – Kylan kapslar in ingredienserna och ger en ökad lyftande och spänstgivande effekt samtidigt som porer minimeras och svullnad dämpas.
  • T-Sonic ™ – Massage är adderat för att slappna av ansikts- och nackmuskelns spänningspunkter för en välmående hud.
  • LED-ljus – 8(!) olika LED-ljus verkar för att förhöja effekten av din mask. Rött och grönt ljus går varmt i min UFO2. Dessa verkar för minskade pigmenteringar och fina linjer samt ökad lyster!

Tillsammans med FOREOs app i din telefon synkas effekterna med vald mask. Din UFO sköter resten av jobbet, det enda du behöver göra är att njuta!

Vilken mask väljer du?

Till din UFO2 adderar du en sheetmask som säljs separat. Vad jag tycker är så himla bra med de är att du enkelt kan anpassa utefter vad just din hud behöver idag. Önskar du en riktig glow-skjuts så är Mask Glow Addict utmärkt eller känner du att nja, nu känns huden stressad så är Green Tea Face Mask den rätta för dig.

Mina favoriter

Om jag måste välja en mask så blir de Manuka Honey Face Mask. Alltså denna är helt otroligt härlig. Berikad med ingredienser som mjukgör samt gör huden jämnare. Äkta manuka-honung förbättrar elasiteten och ger en lysterboost! Den har en lätt blommig doft med en hint av vanilj. En riktig fullträff enligt mig!

En annan favorit som jag ofta kommer tillbaka till är Bulgarian Rose Face Mask som är perfekt såhär på hösten när huden kan behöva en riktig fukt- och näringsboost. Den ger både fukt och näring utan att kännas tung och förvandlar en glåmig hud till pigg på bara 2minuter! Ros är en doft som lätt kan bli en vattendelare, antigen så gillar man de eller så gör man de inte och jag är ofta på de senare teamet men rosextraktet i denna mask är sådär lagom subtil och härlig.
UFO2 foreo2
Har du en FOREO-favorit? Dela gärna 🖤
Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.