Ansiktsbehandling med Medik8

 • | Yasemin

Vad sägs om en avkopplande och hudföryngrande ansiktsbehandling som berikar huden med Medik8s främsta ingredienser mot hudens åldrande? C vitamin skyddar,  vitamin A stimulerar och korrigerar, vilket leder till ett föryngrat utseende med färre linjer och rynkor. Är det något som Medik8 verkligen är bäst på så är det C- och A-vitamin!

Gabriella på Medik8 gör en ansiktsbehandling på Yasemin

Proffsiga Gabriella är ingrediensguru när det kommer till C- och A-vitamin

Först och främst är det så mysigt att bara unna sig en behandling, vår yrkeskår är lite som skomakarens barn.. tror inte att vi är lika duktiga på att gå på ansiktsbehandlingar som exempelvis frisörer är på att gå och få håret klippt. Varför gör man inte detta oftare? Det är ju en dröm att bli ompysslad och nu skulle jag alltså få en riktigt lyxig, lystergivande och plumpande anti-age behandling. Kan säga att denna timme bara flöög fram.

Yasemin innan ansiktsbehandlingen startar

Steg 1 & 2. Konsultation och rengöring

Steg 1 konsultation: Det är här domen kommer haha, hur står det till med huden? Är den torr, fuktfattig, tappat spänsten eller glåmig? Jag fick nog godkänt trots allt, Gabriella hade tänkt ladda med fukt men fukten var det just ingen större brist på.

Steg 2 Rengöring/exfoliering: Vi började såklart med rengöring och en mild peeling. Här blandas rengöring och en peeling med fint malda sfäriska polerade bambu pärlor som milt exfolierar och polerar huden, öppnar upp tilltäppta porer, förbättrar hudstruktur och ökar hudens lyster.

Yasemin får en enzympeeling

Steg 3. Enzymatisk exfoliering

Steg 3: Enzymatisk exfoliering: Peelingen är en enzympeeling, kraftfull men mild med ett PH på 3.  Fullproppad av anitioxidanter som ellaginsyra, granatäppel och blåbärsextrakt, papain och kiwiolja. Motar åldrandet och har viss sårläkande effekt. Det känns att den är på huden kan jag säga, det pirrar och sticker lite här och var men oj så len man blir!

Yasemin får ansiktsmassage

Steg 4. Massage

Steg 4 Massage: Även i massagen jobbas det med aktiva ingredienser. Age defying facial oil som genom C och E-vitamin, arganolja och hampfröolja boostar min kollagenproduktion, ger fukt och förbättrar min hudbarriär. Denna cocktail absorberas in medan jag vilar och bara njuter, det är då som huden ostört kan ta åt sig varenda molekyl av denna närande olja.

Yasemin ligger i ansiktsmask

Steg 5. Mask

Steg 5: Boosting mask: Age Defying Mask – Ger en omedelbar lifting-effekt och har 9 åldersförebyggande effekter som stärker huden. Bland ingredienserna finner man bland annat Haritaki super fruit (från asiatiskt träd) som hämmar och förhindrar glykosylering och polysackarider som genom ett tredimensionellt nätverk ger en direkt och långsiktig uppstramande effekt. Jamen ni hör ju, precis hur high-tech som helst!

Masken, en s.k peel-off mask, är som en tjock gröt med pärlemoskimmer. Det ska gå snabbt när masken appliceras eftersom den stelnar. Här läggs ett rejält lager över hela ansiktet, ögonen och läpparna. Det pirrade som sjutton och just över ögonen så kunde det stickas extra men när man vet vad masken gör så är det bara att bita ihop. Över läpparna pirrade det inte på samma vis utan där var det mer en kylande känsla. Väldigt skumt att det känns så olika på olika delar av ansiktet, men det är det värt för den enorma lyster man får.

Yasemins ansiktsmask efter att ha avlägsnats från huden

Så här ser masken ut efter att man lyft bort den.

Steg 6: Avslutande produkter: Det är nu behandlingen knyts samman genom C-Tetra eye, C-Tetra serum och Daily Radiance Vitamin C för att behålla effekten av behandlingen. Lyster och ökat antioxidativt skydd i kvadrat och kubik!

Yasemin efter ansiktbehandlingen

Ingen makeup, bara naturlig glow!

Vilken underbar behandling. Jag är plumpad, slät och klar i huden och med mycket glow. Härlig start på en ledig dag, detta borde alla unna sig!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “Ansiktsbehandling med Medik8”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ranveig skriver:

  Funderar om Medik8 behandlinger finnes i Norge? 🙂

  • Yasemin skriver:

   Hej Ranveig, jag är lite osäker. När jag googlar får jag inte fram några träffar. Det är möjligen om du kan finna någon mindre salong har märket och gör behandlingar 🙂 /Kram

 2. Nadia skriver:

  Finns de här produkterna att köpa? kan du snälla länka?
  Var kan man göra den här behandlingen?

  Tack för bra inlägg! 🙂

 3. Karin skriver:

  Hej! Var i Stockholm kan man gå och göra denna behandling?

  • Yasemin skriver:

   Jag var hos Medik8 själva men det finns flera Medik8-salonger i Stockholm. Det lättaste är att googla fram den som ligger i ditt närområde och boka in en tid 🙂 Kram

 4. Anonym skriver:

  Hej! Kan man f