Årets hudvårdande julklappar

  • | Yasemin

Trots att jag i år varit tidig med alla julklappar så finns det alltid några klappar som kommer på efterkälken. Blir mest mjuka paket denna jul men några lyxiga hudvårdande julklappar ska det såklart bli. Jag vill skämma bort mina nära och kära lite extra i år.

Augustinus Bader The Rich Cream och The Eye cream

The Rich Cream känns både lyxig och exemplarisk som present till en mamma. Här har vi ju en prisbelönt creme från Augustinus Bader som ger en så där härligt mjuk och skön känsla men som framförallt stödjer hudens reparationsprocess. En jämnare hudton, starkare hudbarriär och en mer jämn hudstruktur är vad min mamma önskar. Denna blir perfekt till henne!

Undrar om hon inte ska få ögoncremen också. Jo så får det bli! The Eye Cream är en lätt ögoncreme med peptider och TFC8-komplex som stöttar upp reparationsprocessen i huden. Även här jobbar vi på spänst och linjer men även svullnad och mörka ringar. Övertygad om att hon kommer älska denna.

C E Ferulic

C E Ferulic – Detta är ju ett serum som alla borde och kan ha så valet om vem som ska få den blir svårt. Bara det att huden stärks och blir mer motståndskraftig gör detta till det ultimata skyddet för att mota bort luftföroreningar som vi alla vet skyndar på hudens åldrandeprocesser. Lyster, den jämna hudtonen och den sköna känslan på huden gör ju detta till min favorit som i vet. Jag får nästan lotta om vem som ska få denna. Tror att jag lägger med mig själv i lottningen…

Superkittet som passar alla

Pollution Shield och 3Deep Cell Renewal Micro-Resurfacing Cleanser

Rengöring, exfoliering och mask i ett kombinerat med en riktigt effektivt pollution shield passar alla

Pollution Shield och 3Deep Cell Renewal Micro-Resurfacing Cleanser

Spana in 3Deep Cell Renewal Micro-Resurfacing Cleanser  & Pollution Shield 5PF. Den förstnämnda är en magisk 3-i-1 rengöring och det fina med den är ju att eftersom man kan använda den på fler sätt än ett så passar den till så gott som alla hudtyper. Välj själv vad du känner för just den dagen, blir det rengöring, exfoliering eller en djuprengörande ansiktsmask? Den rena känslan efteråt är så härlig. Jag är inne på min andra just nu…

Sedan har vi ju Pollution Shield som också kan användas av alla. Detta är möjligen ett av de bästa pollutionskydden som finns. Det är av en anledning det heter 5pf. Här har vi det ultimata skyddet mot föroreningar, kemikalier, mikroskopiska partiklar, infrarött ljus och även blått ljus. Silkesmjuk formula med antioxidanter och probiotika som stärker barriären. Denna behöver man bara ta ytterst lite av och den är faktiskt idealisk som primer under makeupen. Kittet blir till svägerskan!

Drömserumet till alla med mogen hy!

Booster Serum från Dr Levy

Booster Serum från Dr.Levy är en ren drömprodukt. Har man sett före/efterbilderna med produkter från märket så blir man helg golvad (Är du nyfiken så kika här för att läsa om Åsas hudvårdsresa). Booster Serum är den första produkten som togs fram, det är deras absoluta storsäljare med flera pris i ryggen. Det är ju det patenterade stamcellskomplexet som gör serumet unikt. Ett komplex som riktigt effektivt tar sig ner till dermis och stimulerar produktionen av kollagen och elastin för ökad fasthet och spänst. Det bästa är ju att huden får en helt annat klarhet och fräschör. Svärmor skulle nog gilla detta serum!

God jul till er alla, hoppas ni får en skön och avkopplande julhelg fri från stress och måsten. Ge er själva tiden att andas, njuta och bara vara. Vi hörs igen efter nyår 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Årets hudvårdande julklappar”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Vilka fina julklappar! Skulle vara kul om Annica gästade snart igen 🙂

  2. Cia skriver:

    Fina bilder!!