Bästa multiprodukterna!

  • | Yasemin

Då var vi här igen, kanske inte helt oväntat då jag är ett riktigt fan av produkter som man kan använda på flera sätt. Finns risk att ni kommer tycka att jag tjatar men jag tror någonstans ändå att jag inte kan vara ensam om att ibland bara strama åt rutinen och tänka ”as simple as possible”, ”less is more”, easy peasy!

Jag har ju tidigare tipsat om några favoriter men nu har jag upptäckt nya som jag känner att jag måste dela med mig av.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

freshly juiced vitamin e mask

Denna goding är det många som älskar! Vitamin E har den fina egenskapen att skydda huden från skadliga fria radikaler  och hjälper därför till att skydda huden mot tidigt åldrande. Masken har en fin sammansättning med anti-inflammatoriska egenskaper och passar en blandad/fet hy, verkar talgreglerande, bra mot förstorade porer då de innehåller niacinamide, ger huden ökad lyster och ger samtidigt väldigt fint med fukt.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

Mask, creme och lystergivare i ett! Passar alla.

freshly juiced vitamin e mask

…,men alltså konsistensen. Bouncy! Love it!

Clarins Soothing After Sun balm

Soothing After Sun Balm

Denna cremebalm är så härlig och passar såklart perfekt för kroppen efter en dag i solen när huden känns irriterad och torr. Men den på grund av dess lugnande och reparerande egenskaper så har jag den ofta som mask när jag suttit lite för länge i solen. Låt ett rikt lager verka 20 min eller ett tunnare lager över natten under din creme så hjälper du huden att repareras.

Soothing After Sun Balm brevid Klairs Freshly vitamin e mask

Soothing After Sun Balm har lite av en dold talang. Jag har nämligen upptäckt att den är ren magi efter rakning och epilering. Inga röda och irriterade hårsäckar här inte! PÅ med ett rikligt lager direkt efter rakning och låt det sedan vara. Det som ger den lugnande effekten är ekologisk aloe vera och shea butter.

SCSC Milky Toner

Milky Moisture Toner

Kärlek på flaska. Jag har blivit besatt av denna härliga toner. Huden blir så väldigt lugn och mjuk och inte så konstigt är väl det när den innehåller havreolja, kamomill, centella asiatica och lakritsrot som alla lugnar och reducerar rodnad. För fuktpreppingen står hyaluronsyra, biosaccharider och Sodium PCA för. Ha den som ansiktsvatten eller klappa in den flera gånger som mjukgörande essence när huden känns extra torr.

Milky Moisture Toner

Det är just konsistensen jag är så kär i. Lotionformatet är precis det jag älskar! Förutom ansiktsvatten och essence kan du lägga klappa in flera lager under din fuktmask så får du extra mycket näring till huden och mer av en serumeffekt av tonern.

Skincity essentials Hydrating Serum Oil stick

Hydrating Serum Oil Stick

Multiprodukt och i stickformat är väl ändå det ultimata? Detta stick är inte som en fet balm utan mer som att applicera ett tunt fint lager av ”torrolja” från bland annat kokos och solrosextrakt.  Man får fint med fukt och stöttar hudens skyddsbarriär utan att täppa till utan att täppa till porerna. Här finns också en lugnande effekt av bisabolol så denna passar också alla som vill ha extra fukt.

Milky moisture Toner, Hydrating Serum Oil Stick och Freshly Juiced Vitamin e mask

Sticket kan du ha i handväskan eller traningsbagen för extra fukt. Passar läppar, torra nagelband, fnasiga armbågar och frissiga hårtoppar!

Nu när jag ändå är i farten måste jag nog klämma in en till nyvunnen kompis: Dermaceutic Panthenol Ceutic från Dermaceutic som är en riktig livräddare i alla lägen. Den är helt vattenfri vilket gör att den verkligen liggeer som en extra skyddande barriär på huden när den känns torr, irriterad och extremt köldkänslig. Lägg den som en fuktcreme eller som reparerande skydd efter kemiska behandlingar. Jag har den till läpparna, min dotter också, men den är grymt effektiv även på nagelband och torra armbågar.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.