Creme: Budget, lyx och mittemellan

 • | Yasemin

Minns ni mina tidigare inlägg under våren där jag skrev om rengöringar och serum i budget, lyx och mittemellan-klass? Jag tycker det är läge att köra samma tema fast för cremer.

Elemis Superfoods Cica Calm Hydration Juice, Joanna Vargas Daily Hydrating Cream och Paulas Choice Water Infusing Electrolyte Moisturizer

Produkter för alla som är i behov av en lättare fuktcreme

Alla hudtyper

Budget: Paula´s Choice Water-Infusing Electrolyte Moisturizer  – 399kr

Lätt creme som passar alla hudtyper som bvara önskar lite extra fukt. Denna creme har en härlig mousse/creme konsistens som snabbt absorberas och är som ett glas vatten för huden. Elektrolyter, antioxidanter, ceramider, B-vitamin och prebiotika säkerställer fukten och balansen i huden.

Mellan: Elemis Superfood CICA Calm Hydration Juice – 559kr

Veganvänlig ultralätt gel som ger huden mycket fukt trots sin lite lättare konsistens. Här har vi även aloe vera för att lugna och reparera huden. Denna gel passar alla som vill stödja hudens egna funktioner.

Lyx: Joanna Vargas Daily Hydrating Cream – 989kr

Lätt och fin creme fullmatad med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Här har vi också en creme som stödjer hudens egna elasticitet och minskar förtida åldrande.

Is Clinical Sheald Recovery Balm, Synchroline Nutritime Face Cream Plus och Maria Åkerberg Face Cream Sensitive

Produkter för torr och känslig hy

Torr hy/känslig hy

Budget: Maria Åkerberg Face Cream Sensitive – 299kr

En jättefin ekologisk creme för den torra, känsliga och fuktfattiga huden. Detta är den rikaste av Maria Åkerbergs cremer som både stöttar huden samtidigt som den reparerar. Cremen är ekologisk.

Mellan: Synchroline Nutritime Face Cream – 449kr

Fuktbindande och återfuktande för den riktigt torra huden som är i behov av mycket näring. Hyaluronic Acid. Ceramider, lipider och Beewax är några av ingredienserna som stödjer hudens barriär.

Lyx: Is Clinical Sheald Recovery Balm – 979kr

Reparerande och närande balm som skyddar den torra huden mot fuktförlust, kyla och vind. Perfekt som SOS-creme på vintern eller när huden behöver extra sköld vid eksem eller kemisk peeling.

Jan Marini Age Intervention Face Cream, Is Clinical Intensive Cream, Filorga Time-Filler

Härliga och effektiva cremer för mogen hy

Mogen hy

Budget: Filorga Time-Filler – 729kr

Time-Filler är en lättare gel/creme som genom peptider stödjer hudens alla funktioner och som jämnar ut rymkor och plumpar huden med mycket fukt. Man får en slätare struktur på sikt och cremen kan med fördel användas på hals och dekolletage. Cremen har en frisk och blommig doft.

Mellan: Jan Marini Age Intervention Face Cream –  1039kr

Denna creme som passar en åldrad men också solskadad hy. Coenzym Q10 och essentiella fettsyror reducerar gamla solskador och i övrigt är detta en väldigt fint reparerande creme för en hy som känns hängig, glåmig och har tappat spänsten.

Lyx: Is Clinical Youth Intensive Crème – 2299kr

En riktigt lyxig, rik och närande creme för huden som tappat spänst och elasticitet. Kollagenproduktionen stimuleras med hjälp av salicylsyra. Här har man också en unik sammansättning av Koppar Tripeptid,  hyaluronsyra, Sojaisoflavoner och c-vitamin som tillsammans stärker huden och aktivt reducerar rynkor.

Maria Åkerberg Face Lotion Clearing, Medik8 Balance Moisturiser, Beauté Pacifique Oil-Free Moisturizer

Mattande och talgabsorberande cremer för en fetare hudtyp

Blandad/Fet hy

Budget: Maria Åkerberg Face Lotion Clearing – 299kr

Detta är en ekolgisk lätt dagcreme  för en hy som är i obalans och lätt drabbas av finnar eller plitor. Cremen balanserar på sikt upp huden så den blir mindre glansig och fet. resultatet blir en frisk, klar och välmående hy.

Mellan: Beauté Pacifique Oil-Free Moisturizer – 379kr

En fettfri creme för de som önskar en creme utan oljor. Squalane, aloe vera & E-vitamin håller huden balanserad och lugn och ger huden en matt finish.

Lyx: Medik8 Balance Moisturiser – 689kr

Lätt återfuktande creme som balanserar talgproduktionen och kontrollerar glansigheten i huden samtidigt som finnar och inflammationer får svårare att frodas i huden. Med cremen medföljer ett 10% glykolsyraserum för att lösa upp tilltäpptheter på hudytan och som också ökar effekten av cremen för snabbare och bättre resultat.

SKINCITY skincare 24H Barrier Extreme Cream, Neostrata Bio-Hydrating Cream och Epionce Medical Barrier Cream

Tre snälla alternativ till en känslig hy eller rosaceahy

Rosacea

Budget: SKINCITY skincare 24H Barrier Extreme Cream – 349kr

I denna rika och närande creme finns lugnande havreolja som stärker huden, ceramider som hjälper huden att bygga upp hurbarriären och lugnande bisabolol och pantenol som lugnar, reparerar och dämpar irritation.

Mellan: Neostrata Bio-Hydrating Cream – 479kr

Denna creme bygger upp skyddsbarriär och reparerar en hy när den är som mest i behov av näring och fukt. Lugnar en hy med atopisk eksem och dämpar inflammation vid rosacea. Lite rikare konsistens. Bra vid all form av torrhet.

Lyx: Epionce Medical Barrier Cream – 699kr

Epionce har en enorm styrka på rosaceahy, synd att så få fått upp ögonen för produkterna. Denna creme är avsedd för känslig hy, rosacea och även eksemhy. I cremen finns en fin koncentration av bland annat botaniska ingredienser som aktivt behandlar och reparerar en försvagad hudbarriär. Lotusextrakt lugnar irritationer samtidigt som bivax bildar en skyddande film på huden.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 svar till “Creme: Budget, lyx och mittemellan”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hanna skriver:

  Tack så mycket för dina inlägg! De hjälper mig massor!
  Kram

 2. Anonym skriver:

  Hej ! Gör gärna ett sånt här inlägg med masker och peeling också:)

 3. Camilla skriver:

  Alltid roligt med inlägg som även visar olika prisklasser, gärna fler såna 🙂

  • Yasemin skriver:

   Hej Camilla,

   Kul att du gillar! Det kommer garanterat längre fram 🙂 Rengöring, serum och nu creme.. vad önskas framöver? Tipsa gärna!

   Kram,
   Yasemin

 4. Ranveig Lie skriver:

  Takk for gode tips. Linkerne fungerer inte hos meg heller. Får «feil error» bara.

 5. Lena skriver:

  Svårt att följa då du inte angett märkena i länkarna och sen funkar inte länkarna heller.

  • Yasemin skriver:

   Hej Lena,

   Jag har adderat märkesnamnen men läkarna ska fungera fint. Testa att starta om din browser om det kanske låst sig lokalt hos dig 🙂

   Kram,
   Yasemin