En iskall nyhet från Dr.Levy

 • | Yasemin

Eller snarare två eftersom de gör sig bäst tillsammans.. men vi tar dem en och en!

The Contour Pro och Freezing Anti-Fatique Mask

Nyheterna som lyfter varandra!

Freezing Anti-Fatigue Mask

Om vi börjar med masken, Freezing Anti-Fatique Mask. Fuktmasker använder jag extra mycket såhär års. Nu ska jag ta i från tårna utan att överdriva det minsta men jag skulle säga att detta är en fuktmask med hälsosam vattenkraft! Ren energi och fukt från tre av de allra renaste vattenkällorna som finns: alpvatten, glaciäris och havsvatten som ger den härligt uppfriskande och avsvällande känslan på huden. Masken är laddadmed mineraler och antioxidanter för att hålla huden stark och maximalt motståndskraftig. Man finner även matcha-extrakt och en växtbaserad taurin som jobbar detoxande. Självklart finns även den viktiga hyaluronsyran i masken för att förhöja den återfuktande effekten och edelweissblomma som boostar hudens kollagen. Lägg masken i kylen och du får en riktigt svalkande mask! Applicera ett rikt lager av masken över hela ansiktet efter att du rengjort ordentligt, med fördel även kring ögonen. Huden känns piggare, lite som att få ett stänk av kallt alpvatten mot huden!

Låt den verka minst 20 min men du kan också låta den ligga på längre än så. När du sköljer av den använder du med fördel ljummet vatten. Detta är en vattenbaserad gel som gör den idealisk att använda ihop med….

Yasemin med Freezing Anti-Fatique Mask

Denna mask kan du använda som en traditionell mask och även till The Contour Pro!

The Contour Pro

Åh jag har nog ALDRIG haft en hemmaprodukt/tool som jag blivit så besatt och imponerad av som denna. För lite mer än en vecka sedan kom Johanna till mig och sa: Yasemin, du jag måste få köra Dr Levys nya tool på dig. Du kommer älska den!

The Contour Pro är helt makalöst effektiv! Jag såg effekt efter en gångs användande kring ena ögat. Till och med min man såg skillnad på håll. Han kunde tydligt se vilket av ögonen som var behandlat och inte. DET är imponerande för han ser annars aldrig någon som helst skillnad på mig. Har jag färgat håret och klippt det så har han inte märkt det förrän någon vecka senare. Jag vill säga att detta är ett stenhårt träningspass för ansiktets muskler. Mina måste vara helt ofattbart vilande, rentav avsvimmade, för de fick sig ett ganska abrupt uppvaknande när jag gick loss på treans inställning. Det är som att ha helt okontrollerbara ryckningar i ansiktet. Vissa tycker att det känns lite läskigt men jag älskar det, Älskar känslan av att det händer grejer. Detta är absolut ingen mesig behandling. Huden känn stark efteråt. Musklerna känns pumpade och huden känns spänstig. Jag känner mig nästan som den stränga PT:n som står brevid med piskan och vrålar KÄMPA.. och jag gör det med ett hånflin när jag kör på 🙂

Såhär funkar det..

Contour Pro kombinerar sekvenser av EMS (Electro-Muscle Stimulation) med RF (Radio-Frequency) som riktar in sig på att stimulera och öka spänsten i huden vilket lyfter fram de naturliga och mer markerade ansiktsdragen. Hudens muskler drar ihop sig och späns i olika takt och hastighet beroende på vilken puls som skickas ut. Det pirrar lite, det blir varmt och det rycker i huden. Här väljer man den styrka som man tycker känns bäst. Det ska inte känna obehagligt. Man kör i regel ett pass per område och i max 3 minuter. Ett maxat träningspass för ansiktets alla muskler. Det viktiga är att ha ett rikligt lager av Freezing Anti-Fatigue Mask. Väljer du en annan gel är det viktigt att den är vattenbaserad. Jobba hela tiden med elektroden i rörelse, undvik att hålla den mer än 2-3s på samma ställe då det kan kännas extra varmt på huden. Några av kontraindikationerna är tandställning, pacemaker & graviditet. Hör gärna med en hudterapeut om du känner dig osäker.

Yasemin med The Contour pro

The Contour Pro har tre olika inställningar och styrkor. Det är bra att börja med nivå 1 och sedan successivt öka styrkan. Det pirrar, blir varmt och rycker en hel del i musklerna. Jag älskar känslan efteråt, som att huden fått sig ett träningspass och huden känns faktiskt stark efteråt. Skillnad där man behandlat och inte ser man också..

De olika passen för ett fullständigt ansiktslyft

Starta elektroden genom att hålla ner knappen. Ett kort tryck för nivå 1. Tryck sedan korta tryck tills du når önskad styrka. Ett långt tryck för att stänga av.

Ögonen: Applicera ett rikligt lager av Freezing Anti-Fatigue Mask. Jobba från strax ovanför näsvingen mot ögonbrynets yttre hörn och cirkla runt och över ögonbrynet. Dra sedan från mitten mellan brynen och upp mot hårfästet. Upprepa på varje sida i 3-5 minuter vardera.

Läppar: Applicera ett rikligt lager av Freezing Anti-Fatigue Mask runt läpparna. Utgångspunkt är under näsan (mitten av överläppen) och ut mot mungipa utan att föra den över läpparna. Upprepa över och under läpparna på båda sidor ca 2 minuter på varje sida.

Ansiktskonturering: Applicera ett rikligt lager av Freezing Anti-Fatigue Mask.  Följ precis vid kindbenen i höjd med ögonvrån och ut mot öronen. Upprepa 3-5 minuter på varje sida.

Nefertiti Lift (käkkontur): Applicera ett rikligt lager av Freezing Anti-Fatigue Mask. Starta vid mungipan, gå nedåt till sidan och precis över hakan och följ sedan kindbenet tills du når örat. Upprepa 3-5 minuter på varje sida av ansiktet.

Ok en rätt hyffsad jämförelse på behandlat och obehandlat öga!

Jag har jämlika rynkpartier kring båda mina ögon och var nyfiken att se vilken skillnad det skulle bli…

Ena ögat behandlat, andra inte

Ögat till höger efter 2 behandlingar. Betydligt mindre linjer kring ögat & jämnare struktur! Helt galet fina resultat 🙂

Jag gick loss och köpte min egna Contour Pro direkt efter en behandling och jag är helt besatt av denna lilla manick. Ska bli kul att se hur mycket mer resultat jag kan få när den fått stimulera mina slappa muskler i ansiktet 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 svar till “En iskall nyhet från Dr.Levy”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Jennie skriver:

  Gör det ont eller är obehagligt att använda denna?
  Är Ems och microcurrent samma sak?
  Har du testat och sett resultat på käklinjen? 🙂🙂

 2. Silvia skriver:

  Om man har fillers lite här och där kan man använda Pro Contour?

  • Yasemin skriver:

   Hej Silvia,

   Jag skulle dubbelkolla med kliniken där du gjort dina fillers. Den stimulerar muskelkontraktion så bäst är att höra vad de rekommenderar 🙂

   Kram

 3. Malin skriver:

  Har du något exempel på någon annan vattenbaserad gele? Vore toppen att ha ett alternativ till masken eftersom det riskerar att bli väldigt dyrt i längden annars.

 4. Nina skriver:

  Är dessa produkter lämpliga att använda om man är gravid? Kanske inte med tanke på att det hyaluronsyra i?

 5. Nathalie Hermansen skriver:

  Wow älskar detta! 😍