Evolve, ett av höstens stora nyheter – LIVE med Emelie

  • | Yasemin

Igår körde jag och min proffsiga kollega Emelie en Live med höstens nyheter. Här kan ni kika på lite behind the scenes och alla härliga produkter vi pratade om och chansen att fördjupa er lite extra i det magiska ekomärket Evolve Organic Beauty.

Håll tillgodo!

emelie och jag i showroom

Så kul att jobba med detta superproffs!

Evolve Organic Beauty

Självklart måste jag ge det ekologiska märket Evolve Organic Beauty som landerades på Skincity igår lite extra kärlek. Ett ekomärke som jag själv tycker sticker ut ganska rejält från andra märken i samma kategori. Alla produkterna görs med stor omsorg för hand i deras vinddrivna ekostudio som ligger belägen i Hertfordshire strax norr om London, och endast i mindre skala för att säkerställa kvaliteten hos de noga utvalda antioxidanterna, oljorna och extrakten. Man får lite känslan av ett storkök med stora blandare, degblandare och en mängd hjälpmedel som på ett varsamt sätt blandar ihop varje enskild produkt. Dofter, konsistenser och ingredienser lyfter verkligen känslan och alla sinnen både på huden och i kroppen. Evolve är veganskt och naturen är källan till inspiration när man utvecklar produkterna, eller som de själva så fint säger: ”Vi leds av naturen och vägleds av vetenskapen”. Man blir riktigt lycklig av dessa produkter!

Evolve produkter

Sortimentet är stort både för ansikte och kropp!

evolve två masker

Maskerna från Evolve är verkligen yummy

Neal´s yards nya kroppsprodukter

Några av produkterna vi pratade om från CLE Cosmetics och Neal´s Yard Remedies

Skinome project och Versos nyheter

Skinome project och Versos nyheter pockar välförtjänt på uppmärksamheten. Här ser vi Light Emulsion för den kombinerade hudtypen för den kombinerade hudtypen för den kombinerade hudtypen, Versos härliga Body Lotion och Body Peel.

Emelie och Yasemin

Tack härliga Emelie, det är alltid lika kul att jobba med dig och tack också alla fina som kikade på liven

Missade du liven så kan du kika på den i efterhand på instagram: skincitysverige

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Evolve, ett av höstens stora nyheter – LIVE med Emelie”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Nina skriver:

    Åh vad underbart det när när ni tar in veganska märken! 🙂 Jag tycker alla märken borde sluta använda animaliska ingredienser. En fråga – Testas märket på djur/ säljs det i Kina? Kram Nina