Få huden mjuk med risextrakt

 • | Yasemin

Får jag tipsa om er om en multiprodukt… igen?

Min blick har fastnat på nykomlingen Ganghwa Rice Granule Pack från Dr.Ceuracle. Så fort det står att en produkter kan användas på flera sätt än ett så dras jag till den som en magnet. Jag tror att vi är fler som gillar smidigheten att ha en multiprodukt som gör så mycket mer. Här har vi nämligen en rengöring, peeling och mask i ett.

Ganghwa Rice Granule Pack och ullvantar

Huden blir lika mjuk som mina mysiga ullvantar

30% i masken är ris-extrakt som under 100 timmar mognat och fermetnerats för att ge huden en en slät och mjuk struktur. Man får också massor av näring och det känns verkligen när man använt produkten att huden inte känns torr, stram eller irriterad. Snarare lugn, återfuktad och balanserad… och mjuk. Mjuk och gosig som fårull. 3 olika kornpulver (Vitamin B5) har den exfolierande effekten på huden  och hjälper till att lyfta bort alla torra tråkiga hudceller.

Multianvändande

Mask:

Använd den som traditionell mask. Massera gärna in den med lätta cirkelrörelser någon minut och låt den sedan ligga 10-15 min innan du sköljer av den så får du den peelande effekten.

Peeling

Massera in den på väl rengjort ansikte i någon minut, följ upp med serum och creme.

Rengöring känslig hy

Använd en mild rengöringsfoam eller rengöringsmjölk så får du en mildare exfoliering men en riktigt effektiv rengöring.

Djuprengöring

Ta ett par droppar av din oljerengöring så får du en riktigt djuprengörande effekt där du också effektivt får bort makeup, smuts och torra hudceller i ett svep. Nu blir huden maximalt ren på minimal tid.Ganghwa Rice Granule Pack i en hand

Utöver ris-extraktet och kornpulver innehåller den vitaminerna A, B, C  och E som stärker huden och håller den mjuk. Vi har även ceramider som motar åldrande och fina linjer och samtidigt stärker barriären. Den har faktiskt ris-doft… jag gillar det men många tycker att den doftar lite skafferi. Om inte annat så ser den smaskig ut. Vad säger ni? Är ni sugna att testa?

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Få huden mjuk med risextrakt”

 • (10) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Beautiful Psycho skriver:

  Jag har länge älskat K-Beauty, men har på sistone funderat på det här med miljöaspekten. Hur hållbart är det att använda produkter som måste fraktas från andra sidan jordklotet? Jag vet att du ju också brukar tänka på miljö och hållbarhet. Hur tycker du man ska resonera här?

 2. Beautiful Psycho skriver:

  Jag har länge varit ett fan av K-Beauty men på slutet har det börjat skava lite, när jag tänker på klimataspekten. Hur hållbart är det att använda produkter som måste fraktas från andra sidan jordklotet? Jag vet att du också brukar ha ett hållbarhet och miljön i fokus, hur tycker du man ska tänka?

  • Yasemin skriver:

   Hej,

   Ja, hållbarheten är viktig och jag har miljön in mind i så stor utsträckning det går. Nu jobbar jag ju med flera märken och i jobbet ingår att testa allt 🙂 Men visst, i stort tänker jag på helheten för miljön och väljer därför en rutin som passar in i mitt sätt att leva. Där får man göra ett urval som man känner att man kan stå rakryggad inför, det ska kännas bra och kul med hudvård utan att man får dåligt samvete och där har alla olika gränser för vad som känns ok.

   Ett tips är att läsa på om ditt favoritmärke och se vad de gör för miljön i övrigt, det kanske kompenserar upp en del av den långa resan till Sverige 🙂

   Kram,
   Yasemin

 3. Elin skriver:

  Hej!
  Jag är en kvinna på snart 37 år som har fått mycket smårynkor i pannan. Inget konstigt alls såklart.
  Undrar bara, jag är väldigt noga med hudvård/solskydd och så långt hänger jag med. Men om vi snackar behandlingar på salong.
  Vad kan man tänkas minska dessa smårynkor med?
  Jag är inte ute efter botox som tar bort all mimik i ansiktet, utan jag vill få veck i pannan när jag lyfter ögonbrynen.
  Bara att smårynkorna syns hela tiden och huden blir på så vis matt just där.
  Har ni några bra tips? Ber om ursäkt att frågan inte hör till inlägget, vet bara att jag fått bra tips av er innan.
  mvh/ Elin

  • Yasemin skriver:

   Hej Elin,

   Det finns många fina behandlingar på salonger så där är det nästan allra bäst att uppsöka en salong och se vad de har att erbjuda. De flesta märken har skräddarsydda behandlingar där man stärker hudens spänst och där man jobbar reducerande på linjer. Dermapenbehandling kan du också kika på 🙂

   Lycka till!

   Kram,
   Yasemin

 4. Lena skriver:

  Den ska helt klart testas! Gillar multiprodukter, så sjukt smidigt! Hur är den jämfört med tex klairs youthful glow sugar mask?

  • Yasemin skriver:

   Hej Lena,

   Det fina med båda dessa är att de kan användas som multiprodukter: rengöring, mask och skrubb.
   Om man ser till skillnaderna då, Ganghwa Rice Granule Pack har lite mer hudföryngrande effekt medan Youthful Glow Sugar Mask jobbar mer antiinflammatoriskt. Båda är berikade med antioxidanter som stärker huden.

   Kort sagt är Youthful Glow Sugar Mask mer lugnande & mjukgörande medan Rice Pack är mer hudföryngrande och utjämnande 🙂

   Kram,
   Yasemin