Före/efter med Discoloration Defence

 • | Yasemin

Jag lovade för ett par veckor sedan att jag skulle återkomma med resultaten av superserumet Discoloration Defence från SkinCeuticals och vem är väl jag att inte hålla vad jag lovat?
Jag älskar före/efterbilder. Jag vill se resultaten. Jag vill genom före/efterbilder veta hur produkten är använd och hur länge man använt den innan man sett någon skillnad.

Discoloration Defence

 

När ser man resultat?

Alla vill ha snabba resultat, där skiljer jag mig inte från mängden. Men man måste också vara realistisk och det är här det lätt blir besvikelse om man har för höga krav. Det finns många olika typer av pigmenteringar: postinflammatorisk hyperpigmentering, melasma och solskador (åldersfläckar) och detta serum hjälper faktiskt mot alla tre MEN man måste ha tålamod. Vilka resultat beror på flera olika faktorer:

 • Alla är vi olika och allas hudar svarar inte lika på en produkt. Det är väldigt individuellt vilka resultat man får.
 • Ha tålamod! Pigmenteringar är inget som försvinner över en natt eller inom en vecka. Det kan ta upp till ett år så fortsätt kämpa. Det ger dig lön för mödan längre fram.
 • Hur bra pigmenten svarar på behandling beror på vilken typ av pigmentering det är, hur djupt de sitter och hur länge man haft dem. Gamla missfärgningar är svårare att bli av med än nya.
 • Skydda huden med spf, gör du inte det så blir behandlingen förgäves och du ger då inte huden och produkterna en ärlig chans att faktiskt göra sitt jobb.
 • Vissa pigmenteringar blir man inte av med, sänk kraven och ha realistiska mål. Använder du rätt produkter, solskydd och ger det tid så ger du huden de allra bästa förutsättningarna till fina resultat.

Tips! Ta bilder innan du startar med produkten och sedan efterbild. Utan bilder blir det svårt att se de faktiska resultaten.

CE Ferulic och Discoloration Defence

Nu ska jag vara helt ärlig med att C E Ferulic räckt väldigt långt för att ta bort mycket av mina solskador. Jag har tänkt att bättre än så här kommer det nog inte bli på huden, men ack så fel jag hade. Discoloration Defence har polerat det sista, tunnat ut nyansen på den ljusa pigmentering som fanns kvar och ytterligare jämnat ut hudtonen. Tänk då vilka resultat den har på mer framträdande och besvärande pigment! Bilden är inte helt skarp tyvärr, det var inte helt lätt att få till en tydlig närbild men visst ser man skillnad? 🙂

Före efter med Discoloration Defence

Övre bilden visar pigmenteringen, undre är efter behandling i ca 4 veckor där jag använt Discoloration Defence och C E Ferulic morgon och enbart Discoloration Defence på kvällen under creme.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Före/efter med Discoloration Defence”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. may-britt skriver:

  Hej.
  Jag bruker Neostrata sine produkter for känslig hud och serumet SKIN ACTIVE TRI-THERAPY LIFTING
  Undrer kan jeg legge till C-vitaminet C E Ferulic?
  Har det hemme 🙂
  Jag bruker EXUVIANCE
  SOOTHING TONING LOTION, EXUVIANCE
  PROBIOTIC LYSATE ANTI-POLLUTION ESSENCE, NEOSTRATA
  REDNESS NEUTRALIZING SERUM, serumet SKIN ACTIVE TRI-THERAPY LIFTING och NEOSTRATA
  DAYTIME PROTECTION CREAM SPF 23 på dagen.
  På kvälden bytter jag ut serumet SKIN ACTIVE TRI-THERAPY LIFTING med NEOSTRATA
  BIONIC FACE SERUM o natt kräm NEOSTRATA
  BIONIC FACE CREAM.
  Hvar lägger jeg inn C-vitaminet C E Ferulic?
  Må C-vitaminet C E Ferulic vendes inn har litt känslig hud efter laser som jag tok på kärl för noen veckor sen 🙂
  Kram.

  • Yasemin skriver:

   Hej May-Britt,

   C E Ferulic läggs på som första serum på morgonen, låt den absorberas in i huden innan du lägger på Akin Active Tri-Therapy serumet. C E Ferulic behöver inte vänjas in men har du en mer reaktiv hy just nu så är det ju inte dumt att vänja in den 🙂

   Lycka till!

   /Kram

 2. Ranveig Lie skriver:

  Ser stor skillnad, så bra! 🙂 Anvender du noen form for a-vitamin just nu? Kan du ikke lage et innlegg her på bloggen om din høstrutin just nu? Hadde vært så kul å se, alltid så spennende hva andre bruker av produkter, samt få lite tips 🙂

  • Yasemin skriver:

   Hej Ranveig,

   Tack för feedback och bra tips! Just nu har jag låtit Discoloration Defence få verka ostört (nåväl, har använt C-vitaminet C E Ferulic precis som vanligt) men jag ville att DD-serumet ska få en chans att ostört jobba på huden. Det kommer framöver mer tjuvkik in i mitt badrumsskåp så håll ögonen öppna 🙂

   /Kram