Hej alla Hudspecialistens läsare!

Äntligen! Så otroligt roligt och spännande detta ska bli. Att få starta en blogg där jag kan gå ”all in” på härliga och resultatinriktade produkter, ingredienser, rutiner och lyfta olika hudtillstånd är redan drömmen. Tanken är att dela med mig av all min kunskap och mina erfarenheter men också få inspiration av er om vad ni vill läsa mer om.

Yasemin i mc-kläder

Kort om mig.

Så vem är jag? Yasemin heter jag, är 44 år, gift och har 3 barn (9, 15 och 18 år) och är sedan 2015 hudterapeut på Skincity. På fritiden är jag mycket med familj och vänner och ni finner mig även på motorcykeln med min man från vår till höst så fort solen kikar fram. Jag älskar sommar och värme så för att få garanterad sol åker vi varje sommar ner till sommarhuset på Turkiets västkust. När jag var yngre ville jag bli forskare och via mikroskop kika på celler och bakterietillväxt, detta har nog bidragit till mitt brinnande intresse för frön och alla mina små odlingar hemma i köksfönstret. Mina mest dolda intressen är förmodligen att jag älskar att dreja och virka.

Från dagstidning till hudvård.

Jag har under alla år på Skincity jobbat på kundrelationer och haft tät kontakt med flera av er. Jag älskar mitt jobb och den dagliga kontakten med alla fantastiska kunder. Varje dag lär man sig något nytt vilket gör att man aldrig slutar utvecklas. Jag har inte alltid jobbat med hudvård. 2011 bytte jag inriktning helt, från att vara bildredaktör på Sveriges största affärstidning valde jag att hoppa på hudvårdsbranschen, ett steg som kändes helt naturligt när det väl blev en öppning och en möjlighet. Något jag är otroligt glad och stolt över idag. Jag älskar att hjälpa, inspirera, och att inspireras och har nu landat i en kanal där jag verkligen får möjlighet till detta.

 

Yasemin och Annica om Koreansk hudvård på Nyhetsmorgon

På Nyhetsmorgon med Annica där jag agerade modell för den koreanska trenden K-Beauty.

Inriktningen på min blogg kommer vara blandad, allt från mina personliga tips till att gräva ner mig på molekylnivå. Mitt mål är att du som läser ska känna att du lärt dig något, få upp ögonen för en ny produktfavorit eller helt enkelt bara inspireras.
Jag har i flera år själv kämpat med en del pigmenteringar och linjer så min rutin kretsar mycket kring en jämnare hudton, lyster och en plumpad hy. Nästa gång vi ses kommer jag att lyfta mina absoluta ”must-haves”, produkter som jag inte kan leva utan och som byggt upp de fina resultaten.

Stay Tuned!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.