Juklappstipsen för alla

  • | Yasemin

Då är julen här, och den närmar sig med stormsteg. Årets jul ja, märklig på alla vis. Det blir en corona-safe jul utan släkten men med den närmsta familjen. Sitter ni och våndas över vad ni ska köpa i julklapp och vill ha tips? Här är några av mina favoriter

Superfoods för alla

Superfood CICA Calm Hydration Juice och Superfood CICA Calm Cleansing Foam

Superfood CICA Calm Hydration Juice och Superfood CICA Calm Cleansing Foam. Passar verkligen alla. Grym till kompisen, mannen eller pojkvännen efter rakning, flickvännen, fru, syster eller kusinen. Alla kan ha dessa stärkande, lugnande och återfuktande produkter som matar huden med Aloe Vera och vitaminrika superfoods.

För den som vill piffa sig lite extra

Kisses From The Balcony Lip Glacé Collection

Kisses From The Balcony Lip Glacé Collection för den som vill ha allt från en nude/casual look till den som vill piffa sig lite extra. Gloss med fint pigment. En med skimmer och tre utan. Såååå snygga!!

Ekologisk kroppsvård

Milk Bath Orange & Honey med Apelsinolja och Honung och Saltscrub Energy

Härlig peeling från Maria Åkerberg Saltscrub Energy och en frisk och återfuktande mjölk till badet Milk Bath Orange & Honey . Jag garanterar maximal återfuktning och babylen hy.

Ett fint kit mot finnar

By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel och Acid duo 2% mild gel cleanser

By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel och Acid duo 2% mild gel cleanser är en superduo till en hy med finnar. Tonåringen eller någon som behöver ett extra tillskott för att motverka finnarna och balansera huden.

Avkopplande klapp

Goodnight Pillow Mist från Neal’s Yard Remedies och Midnight Blue Calming Sheet mask

Goodnight Pillow Mist från Neal´s Yard och Midnight Blue Calming Sheet mask från Klairs är en lugnande och reparerande kombo för hud och sinne. Mista kudden med pillow mist, lägg din sheetmask och sätt på favoritpodden: Hudspecialistpodden 🙂

Jag hoppas alla får en fin jul trots allt och att vi nu tar oss ur detta så vi så sakteliga kan börja återgå till en mer ”normal” tillvaro där vi kan ses och umgås mer som förr.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Juklappstipsen för alla”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Tove skriver:

    Vilka härliga tips, ett inlägg att bli glad av!