Liten och effektiv rutin mot finnar

Ni som lider av ständigt återkommande finnar, nu vänder jag mig till er!

BIOpH+ förknippar nog de allra flesta med riktigt bra fotprodukter (tro mig, de är enligt mig överlägset bäst på produkter för mjuka fötter). MEN, det kanske inte lika många vet är att de även har väldigt effektiva produkter för en obalanserad hy med ökad talgproduktion och finnar i olika omfattning.

bioph akneserie

”BIOpH strävar efter att bidra till samhällets kamp mot antibiotikaresistens!

Här vill man att hudens egna fantastiska förmåga att själv reglera talg och ett hälsosamt mikrobiom ska sköta det största jobbet. Sedan är det givetvis så att akne kräver översyn och att man kan behöva hjälpa huden på traven. Det är här BIOpH stöttar hudens förmåga att reglera det som behövs utan att irritera eller rubba processen. Svårare akne med ärrbildning anser jag alltid ska ses över av en hudläkare men många gånger skrivs antibiotika ut som förstahandsalternativ, när det kanske inte behövs. Jag skulle vilja att man provar BIOph först.

akneprodukter från BioPh

Rutinen är liten och otroligt lätt att använda, passar alla åldrar och ger verkligen resultat.

Produkterna

Vi pratar om en rutin på 3 produkter. Här håller inte ursäkterna om att man ”inte orkar” eller tycker det är ”för mycket att hålla på med”. Vill man ge det en chans så ska man göra det fullt ut.

Rengöringen: Acne Prone Facial Cleanser

Här har vi då en rengöring för en hy med ökad talgproduktion och den har en härlig formula och konsistens som känns skonsam och frisk mot huden. Man vill gärna känna sig riktigt rengjord i huden när finnarna är närvarande och det gör man verkligen.

Behandlingen: Acne Prone Kit

Det är här vi har stjärnprodukten i rutinen. Detta är en svensk patenterad djuprengöring som exfolierar huden genom en tvåstegsprocess. Kittet består av ett granulat i en liten burk och med den kommer en tom liten flaska som man använder för att mixa granulatet med vatten. Detta är ett helt nytt sätt att motverka och behandla finnarna och detta sker genom en kemisk reaktion när granulatet kommer i kontakt med vattnet. Lösningen tar bort allt som inte ska finnas på huden och skapar samtidigt en starkare hud med bättre motstånd mot akneaktivitet. Passar fint till de flesta hudtyper och för bästa effekt används detta morgon och kväll.

Fukt: Acne Prone Facial Moisturizer

Avsluta rutinen med en återfuktande creme som genom zink, glycerin och squalane balanserar en överstimulerad talgproduktion, lugnar, återfuktar och bygger upp en välmående hudbarriär. Precis det man vill när huden känns stressad och helt ur balans.

Det finns två tillfällen då jag förespråkar en liten rutin, det är när man har hög känslighet i huden / om huden fått en allergisk reaktion eller om man har problem med återkommande finnar. Man ska stötta, hjälpa, balansera och mjukgöra utan att stressa huden. Det är precis det denna rutin gör! Har du problem med finnarna och funderar på en ny rutin – testa denna! GÖR det!

Lyssna gärna på det inspirerande poddavsnittet där Petra från BIOpH medverkade och berättade precis allt om hur produkterna verkar i huden: Medicintekniska produkter med BIOpH+

Du kan även läsa inlägget HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.