Nyhet! Peter Thomas Roth Peptide Pads

 • | Yasemin

Jag har testat Peter Thomas Roth nya superpads Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads (efterföljaren till UnWrinkle peel pads), som är packade med peptidbyggande aminosyror – effekten blir mindre framträdande porer, jämn hudton, reducerade linjer och rynkor. Huden blir perfekt preppad inför efterföljande peptidbehandlande produkter. Det som skiljer denna från de flesta andra pads är att de ska sköljas av efter 1-3 minuter.

En förpackning innehåller 60 pads och varje pad innehåller maximal styrka av 2% salicylsyra och potent 10% glykolsyrakomplex i en avancerad botanisk formulering för att rengöra huden, rensa upp aktiv akne, minimera porer och eliminera bildandet av nya pormaskar och utbrott. Det märks att det är drag i dessa då det är fullt förståeligt varför de endast ska ligga kvar på huden 1-3 minuter. Förutom ansiktet kan man skämma bort även hals, nacke, dekolletage och handryggen med en dos. 

Kort fakta

 • Ph värde 3.5-4.5
 • Vegansk
 • Doftfri
 • Alkoholfri
 • Motverkar finnar, plitor och pormaskar genom den fina syrasammansättningen
 • Ger huden naturlig glöd och lyster
 • Innehåller även Kamomill och Grönt te som hjälper till att lugna huden

Peter Thomas Roth Peptide Pads

Nyckelingredienser och vad de gör:

Aminosyror, byggstenarna i Peptider 20% – Aminosyror har en viktig roll för att bibehålla din allmänna hälsa och för att få en mer stålande hy och fungerar extra bra med peptider. Aminosyror är mångsidiga ingredienser som är ett riktigt trevligt tillskott till andra aktiva hudvårdingsingredienser som exempelvis antioxidanter, växtextrakt och omega fettsyror. När de appliceras lokalt hjälper aminosyror till att förbättra alla hudtyper och tillstånd och är lämpliga för alla åldrar, särskilt om du vill jobba åldersförebyggande. Peptider är som små kommunikatörer (budbärare) som pratar med hudcellerna. De är sammanlänkade av korta och ibland långa kedjor av aminosyror som i sig är byggstenar av proteiner. Peptiderna samtalar med proteinerna i huden (kollagen och elastin) och väcker cellerna och kan ändra dess beteende så de jobbar på bättre.

20% exfolierande komplex – Här har vi en blandning av fytinsyra, salicylsyra och natriumlaktat som exfolierar för att minska porerna, ojämn hudton, struktur, fina linjer och rynkor. Kombinationen av Aminosyrorna kopplar på en extra växel för en mer sund och klar hy.

Vitamin A och E – Ger huden näring och tillför antioxidanter som stärker huden ytterligare.

Så vad tycker jag? De ger verkligen en grym lyster, jag känner att huden känns betydligt slätare. De små knottror som kan poppa upp under huden när den är stressad lugnas snabbt. Det kan pirra och sticka men bara vetskapen om den magiska sammansättning som padsen ligger dränkta i gör att man snabbt tänker på den effekt man kommer få. Kan detta bli en av mina favoriter? So far soooo good… 🙂

Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads hittar du HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Nyhet! Peter Thomas Roth Peptide Pads”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anki skriver:

  Hej,
  Använder idag SC skin cell resurfacer, går det att kombinera med dessa pads?
  /Anki

  • Yasemin skriver:

   Hej Anki,

   Jag skulle välja en av dem för att det inte ska bli för aktivt eller stressa huden. Använd upp ena och börja sedan med den andra helt enkelt 🙂

   Kram/Yasemin

 2. BG skriver:

  Kan man använda denna regelbundet fast man redan använder ett syramärke (Exuviance)?