Podd 129: Höstfavoriter

  • | Yasemin

Sara och jag kikar igenom höstens nyheter och några nyvunna favoriter som lanserats på Skincity. Först och främst… ESPA! Mumma för kropp och själ. Härliga konsistenser, mjuka och sinneshöjande dofter, fina formuleringar och ingredienser som gynnar kropp och sinne. Nu finns det dessutom ingen ursäkt för mig att inte köpa en luftfuktare när Skincity lanserar ESPA som har en helt egen snygg luftfuktare.

ESPA produkter

Sköna konsistenser och ljuvliga dofter

Två ESPA produkter

Man vill bara dyka ner i burkarna

Och till en världsnyhet…

Verso Super elixir

Super Elixir

Verso lanserar en nyhet med en unik molekyl som är framtagen och patenterad av Verso Skincare: NEAR 1 (Niacinamidoethyl Retinoate). Här har vi en aktiv och härlig olja som jobbar på flera tillstånd i huden: jämnar ut ojämn hudton, ger lyster, minskar matthet, reducerar ojämn hudstruktur och allt detta i en unik formula som passar även den känsliga huden. Vi fick chansen att prata om Super Elixir och NEAR1 med grundaren av Verso Skincare Lars och Lena, som är utbildningschef och assisterande produktutvecklare, där de berättade om hur det var att ta fram detta superserum, om den unika kombinationen av A-vitamin och niacinamide och vilken effekt man kan förvänta sig i huden. Sara och jag har naturligtvis tjuvtestat Super Elixir och trots att våra hudar är väldigt olika i känslighet var det inga problem för oss att använda det morgon och kväll. In och lyssna på detta avsnitt för ni vill garanterat inte missa det Lars och Lena har att berätta….

Super Elixir konsistens

Sara och jag har också börjat bygga ut hårvårdshyllan med mer än bara schampo och balsam… La´dor har allt man kan önska inom hårvård och från att vara måttligt road av hårprodukter så har jag börjat bli smått besatt.

ESPA produkter

Saras lilla darling från La´dor. Intensiv behandling för hårbotten: Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack

Nya exfolieringar från Skincity Skincare

Två pratar även om två fantastiska exfolieringar från Skincity Skincare där båda har samma bas med 5% pha syra. Sedan innehåller båda aha syrorna glykolsyra, mjölksyra och äppelsyra men i olika procent för att passa olika hudtillstånd och hudtyper. Hur skiljer de sig då?

Smoothing treatment – 5% AHA

Denna är superlätt konsistens som passar en blandad hudtyp eller om du har en högre talgproduktion. Förnyar och jämnar ut hudton, tex röda ärr efter finnar och akne. Passar en känslig hy också.

Brightening Treatment  – 10% AHA

Denna är också lätt i konsistensen och passar väldigt fint för mogen, torr, pigmenterad och solskadad hud. Här jobbar man på att förbättra hudens elasticitet och struktur – perfekt att applicera över dekolletaget också. Används 2-3ggr/v

Alla produkter som nämns i podden hittar du HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.