Poddavsnitt 134: Aromaterapi med Decleor

  • | Yasemin

Decleor, detta magiska märke som gör varenda stund i badrummet till en härlig spaupplevelse. Podden gästas av  Linda Magnusson som är utbildningsansvarig hos Decleor och som ger oss allt kring märket, filosofin och får oss i total avkoppling när hon berättar om produkterna.

Linda Magnusson i poddstudion

Decleor grundades -74 och har genom åren varit ett av de absolut största inom spa och hudvård. Produkter innehåller noga utvalda eteriska oljor som utvinns ur den allra bästa delen av växten. Detta är ett märke som är ledande inom aromaterapi och ger dig en härlig och avkopplande spaupplevelse för hud och sinne.

decleorprodukter

Härliga Linda guidar oss genom märket och man kan inte bli annat än helt förtrollad av hennes engagemang och kärlek till märket. De flesta känner till Decleor men det finns så mycket mer att lära och man slukas genast upp i den fullkomligt avkopplande sfären av Decleor. Man skulle nästan vilja att Linda var med i badrummet varje gång man utförde sin hudvårdsrutin 🙂

decleorprodukter i poddstudion

Några highlights

En nyhet som lanserades relativt nyligen är Green Mandarin Aromaplastie Glow Mask

Denna lystergivande mask innehåller eterisk olja från grön mandarin, C- och E-vitamin, linfröextrakt, samt citron- och apelsinskal. Här är masken som ger en jämnare hudton och en magisk fräschör.

Om vi går över till några av mina och Saras favoriter…

Green Mandarin Glow Night Balm

Den balm jag väljer är utan tvekan denna. Bara doften av fräsch citrus då den innehåller mandarin, grapefrukt och även citron. Tre djupa andetag innan man applicerar och alla doftsensorer i kroppen kickas igång. Sen känslan.. huden blir sammetslen och alldeles plumpad av fukt. Verkligen magisk!

Neroli Bigarade Night Balm

Denna balm passar alla som vill ge huden fukt, näring, lyster och en spänstigare hud. Man tar endast en liten ärtas storlek, värmer upp med fingertopparna tills den smälter och sveps sedan över huden.

Neroli Bigarade Comforting Body Milk

En annan pärla som Sara haft med sig i många år. En härligt doftande och mjukgörande bodylotion med eteriska oljan av Neroli. Väldigt lätt konsistens men ändå väldigt mjukgörande. Passar perfekt för den som inte använder parfym men vill ha med sig en mild och fräsch doft under dagen.

decleorcremer och balms

Ett härligt och spa-inspirerat avsnitt för hud och sinne. Hudspecialistpodden finns där poddar finns.

Inspireras av Decleor HÄR! 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Poddavsnitt 134: Aromaterapi med Decleor”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. Annika skriver:

    Så intressant och bra avsnitt om Decleor. Linda Magnusson var superbra på att berätta. Beställde genast en Balm. Ska utforska märket och blev intresserad av ”grötmasken”