Poddavsnitt 136: Vi gästas av hudvårdsgurun Ole Henriksen

  • | Yasemin

Vi har en legend i studion. Ole Henriksen som är grundare till det lekfulla, effektiva och innovativa märket Ole Henriksen skincare. Genast fylldes hela studion av energi, dans och glädje!

Avsnittet och Hudspecialistpodden hittar du där poddar finns 🌸

Ole Henriksen produkter

Produkterna är färgglada, inbjudande, lekfulla med härliga konsistenser och dofter

En hel timme av hudvårdshimlen

Vi har så mycket frågor och historien bakom märket är så otroligt spännande. Ole är en ikon inom branschen och han var tidigare professionell dansare. Det som är så förtrollande är den energi Ole utstrålar och hur positiv han är till livet. Självklart dyker vi även ner i produktsortimentet, känner, klämmer och doftar på alla produkter. Sara ställer den självklara frågan: Vad är OleGlow® och vi får veta vilka Ole anser vara optimala skin goals.

”Jag gillar inte att följa trender, jag vill skapa egna”

Ole har en fast förankrad filosofi och en vision som driver honom helatiden. Han är i allra högsta grad fortfarande aktiv när det handlar om att ta fram produkterna, något han inte vill släppa. Han är även tydlig med att han ogrna fööljer trender, han vill hellre skapa egna och det gör han genom sin passion, vision, kunskap och glädje!

Oles morgon och kvällsrutin

Oles morgon och kvällsrutin

Är det någon som har OleGlow® så är det just Ole. Jag har nog aldrig sett en person med så fantastisk lyster och det är inte bara på huden utan det kommer även inifrån. Vi får veta exakt vilka produkter Ole har i sin morgon- och kvällsrutin och självklart har även jag och Sara några star-products som vi vill dela med oss av.

En av mina favoriter är den nyligen släppta Dewtopia™ 20% Acid Night Treatment som är ett helt fantastiskt nattserum! Jag blev helt såld efter bara en applicering. Här jobbar man utjämnande med hjälp av 10% AHA-syra och 10% PHA-syra och allt medan man sover. Man får en dunderkur på pigmenteringar, spänst och linjer och trots den aktiva formulan så passar den känslig hy. Där skulle jag ändå säga att de med riktigt känslig hy ska vara lite aktsamma och självklart vänja in först.

Sara, Ole och Yasemin

Oles fantastiska energi smittar av sig, hela studion är sprinklad  av Ole-glow 🙂

Sara älskar TRUTH C-Rush Brigtening Gel Crème men kommer nu i vinter att gå över till TRUTH C-Rush Brightening Double Creme. Den passar bättre till en mer torr hy men som samtidigt underhåller huden med C-vitamin och Rose of Winter extrakt. Här får man verkligen lyster, spänst och självklart näring! För dig som önskar en vegansk produkt – spana verkligen in denna!

Inspireras av Ole Henriksens produkter HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.