Poddavsnitt 139: Efva Attling om livet, hudvård och karriären

  • | Yasemin

Podden får besök av en ikon. Efva Attling gästar och berättar öppenhjärtligt om sin karriär, hur hon hamnade där hon är idag och vad som driver och inspirerar henne framåt. Vi får också veta hur hon ser på hudens åldrande och vilka produkter hon själv använder för att ge huden lyster och hålla den i balans.

Efva Attling i poddstudion

Efva är verkligen en så inspirerande och härlig person som vet precis vad hon vill. Det är svårt att inte smittas av den livsglädje och passion hon utstrålar i allt hon gör.

Efvas favoriter

Sun protection Mousse SPF30

Efva älskar solen, på gott och ont. Solskyddet är ju viktigt och här är favoriten! En skön och effektiv mousse med spf 30! Smidig att applicera och räddar huden från att brännas.

Shower Power Peel

Finns det något skönare än när kroppen känns mjuk och len. Detta är en trippelverkande duschpeeling som hjälper till att exfoliera och mjukgöra huden genom både syror (AHA och BHA) och korn (cellulosa). Har en mild doft och passar även vid mild Keratosis Pilaris.

Efva med favoritprodukterna

In Shower Body Buff

Favoriten! Denna ökar cirkulationen och hjälper därmed till med spänsten på kroppen. Efva tipsar om att även använda den till skalpen – perfekt för att öka cirkulationen även där och att balansera hårbotten. Detta är en mjuk silikonborste som är perfekt att ha i duschen eller i badet och som ger en skön massage till trötta muskler.

Active Body Emulsion

Avsluta din dusch med en skön body emulsion. Denna är perfekt att ha med on the go eller i träningsväskan eftersom den absorberas så snabbt. Eftersom den är full av akiva ingredienser så gör den mer än bara återfuktar. Vi hittar niacinamid och A-vitamin men också glycerin, sheasmör och vegetabilisk solrosolja. En lätt creme som håller huden återfuktad hela dagen.

Yasemin och Efva i poddstudion

Skynda er in och lyssna på avsnittet!

Produkterna som nämns i podden finns samlade HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.