Poddavsnitt 15: Beautykombos

Veckans poddasvnitt handlar om Beautykombos – produkter som du kan kombinera för att höja effekten av rutinen eller för att använda de produkter du har hemma på lite olika och alternativa sätt.

Sara och jag har valt ut våra produktkombos som vi tycker extra mycket om och som man kanske inte tänker på har grym effekt ihop.

Tata Harper Resurfacing Mask och Regenerating Cleanser

En av Saras favoritkombos. Jag kan bara instämma här! GRYMT fin glow 😀

Tata Harper Resurfacing Mask & Regenerating Cleanser

Vad gör denna duo? Varför är den så grym? Men alltså här har vi ju en salongsbehandling i två små fina produkter. Man får ju samma glow av dessa två som efter en behandling hos din hudterapeut. Rengöringen gör verkligen rent på djupet och minskar pormaskarna medan masken möter upp med exfolierande effekt, lugnande egenskaper. Du får en jämnare och mer klar hudton med en grymt fin lyster.

Dr.Barbara Sturm GLOW DROPS 

Piggar upp den trötta och glåmiga huden. Dessa droppar kan man ha som enbart serum eller varför inte ge din favoritcreme extra lyster, eller din foundations ett stänk mer glow och fukt?

Dermaceutic Light Ceutic & Instytutum A-Superpacked X-strength Retinol Serum 

Sara, med sin mer känsliga hy, har upptäckt en superkombo som verkligen funkar på hennes hy. Just denna duo är magi för huden. Light Ceutic med din intensiva AHA och i kombination med retinolet från Instytutum så blir huden balanserad, mindre pigmentering, fantastikt bra på att dämpa pågående finnar och man får en väldigt balanserad hy. Som alltid kräver en liknande kombo en invänjning och den passar inte alla. Var varsam 🙂

NATURAL VITAMIN 21,5 ENHANCING SHEET MASK Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

By Wishtrend Natural Vitamin 21,5 Enhancing sheet mask & Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

En grym kombo är att ha exfolieringen under masken. Fler och fler upptäcker fördelarna av att ha serumet under men ge extra effekt med exfolieringen. AHA är känt för sin breda effekt, öppnar upp porerna, jobbar på struktur, ger lyster, bättrar spänsten, ökar fukten på sikt, jämnar ut hudtonen och såklart lystern. Detta i kombo med en redan lystergivande mask som också reducerar ojämn hudton? Alltså WOW!

Paula´s Choice 1% Retinol Booster & Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask

Gör din fuktmask till en maxad mask med retinol. 1% retinol Booster ger extra skjuts till din hudvårdsrutin och är perfekt att peta in när man känner att man behöver mer effekt. Många använder den som serum men den är ju grym att droppa i dagcremen eller masken, vilket jag fullkomligt älskar! Perfekt när man har en torr och småfinnig hy som behöver både fukten och hjälp att rena, balansera och dämpa inflammationerna.

1% RETINOL BOOSTER, INSTANT HYDRATING MASK, Sleep mask face retinol och Fabulous Self Tanning Mist

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist & James Read Sleep mask retinol

En mask med 3-i-1 effekt är ju drömmen. BUS, aktiv hudvård och mask i ett. Masken innehåller inkapslad retinol, hyaluronsyra och en härlig blandning av åldersreducerande ingredienser. Du får bättre spänst och mer fukt samtidigt som du får en fin solkysst ton. Misten i kombination är grym. Jag tycker att misten bygger upp än mer färg så här kan du justera utifrån hur mycket du önskar, förbättra tonen ytterligare och misten är ju också så bra att mista där det oftast blir ojämnt (händer, fötter, knän osv).

Skicka gärna mail till oss om du har önskemål på ämnen vi ska ta upp eller om du har något fråga du vill att vi lyfter i podden: podd@hudspecialisten.se. Alla produkter vi pratar om hittar du HÄR och Hudspecialistpodden hittar du på Spotify och Podcaster.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Poddavsnitt 15: Beautykombos”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Beautiful Psycho skriver:

  Jag har fått tipset att ha ett c-vitaminserum under den där sheet masken från By Wishtrend

 2. Linda skriver:

  Älskar er podd!!! Tack för alla underbara tips ni ger.

  Har en fråga angående syraprodukter, går By Wishtrend Mandelic acid att blanda med andra syraprodukter från andra märken. Tänker på det ni sa att den var lite mildare. Tänker t.ex på Light ceutic!
  Tack på förhand!