Poddavsnitt 157: What you eat is what you see

Skincity har blivit med kosttillskott!

Så galet härligt! Fem noga utvalda och helt fantastiska märken har precis gjort entre och skapat en helt egen produktkategori inom beauty from within. I veckans avsnitt pratar vi om kosttillskottens nytta för en välmående kropp och en balanserad hy.

Happy Skin Birdie

De ser inte bara goda ut, de är det också!

Vad är healthy skin? Man pratar mycket om ”beauty from within” – att skönheten kommer inifrån. Hur mycket tänker vi egentligen på vad man stoppar i sig? Det vanliga är ju att man vill äta nyttigt och kör det ett litet tag tills man tröttnar och tappar motivation. Den ständiga uppfattningen är att nyttigt är krångligt – och dyrt!

Vi lägger ju så mycket tid på att leta efter bästa ingredienserna och produkterna för huden, allt från antioxidanter till att stimulera cellförnyelse och balansera hudens talgproduktionen. Men att rätt kost kan öka välbefinnandet genom att stärka immunförsvaret, balansera mage/tarm och stimulera förbränning kanske man inte tänker på dagligen. Så för att göra det tydligt med hur kosten påverkar välbefinnandet: What you eat is what you see 

Birdie

Birdie kosttillskott

En gummie om dagen räcker ju för att stötta huden.

I detta roliga, spännande och lekfulla kosttillskott hittar man ett enormt brett utbud med allt från elixir (koncentrate man blandar i vatten eller annan dryck) till gummies. Självklart finns det även produkter i pulverform och som kapslar. Allt för att främja kropp och hud inifrån.

D-LAB

D-Lab

Här har vi Nutricosmetik – man kan beskriva det som kosttillskott, som är kost, men som också främjar huden. Det som är unikt med dessa är att alla kapslar innehåller Vichy vatten (hämtat ur Vichy Celestin i Frankrike) som är rikt på mineraler. Här har vi något för alla och alla tillstånd till hud, kropp och hår.

Rejuvenated

Rejuvenated

Brittiskt familjeägt märke med prisbelönta produkter. Inga sötningsmedel eller tillsatser, man har valt att satsa på naturliga och hållbara ingredienser. Hälsan och välmåendet står i fokus oavsett vilken ålder du är i. Om vi ska kika lite på sortimentet så har de sina omtalade kollagen shotsen som ni måste kolla in, men också kosttillskott som jobbar immunstärkande, kapslar med probiotika och även protein smoothie.

Nordic Superfood

Nordic superfood

Här har vi nordisk superfood med härliga vildvuxna bär som hämtas från den nordiska naturen. I norden finns en guldskatt av bär som växer vilt med mycket högre halt av både vitaminer och antioxidanter. Alla bär- och växtpulver är 100% rent pulver som kommer från vilda (ej odlade) och handplockade bär som sedan rawfood torkas för att bevara näringsämnena. 1 tesked bärpulver – motsvarar ca 100 bär!

The Nue Co

The Nue Co

Här har vi ett banbrytande utbud av kosttillskott utformade för att omdefiniera vår attityd till hälsa. De erbjuder riktade lösningar på en rad vanliga problem – från att främja tarmhälsa och stödja stresshantering till att stärka immuniteten och lindra muskelvärk. Genom att kombinera innovativ vetenskap med naturliga ingredienser har de fått flera utmärkelser att de har “satt den nya standarden för branschexpertis inom kosttillskott”. Kosttillskotten innehåller 97% aktiva ingredienser, de är noga med att ingredienserna ska vara av högsta kvalitet och verkligen göra skillnad.

Alla härliga kosttillskotten hittar du HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.