Poddavsnitt 165: Säsongsfavoriter under 500kr

Vad ska man satsa på för produkter till våren, vad är prio? Vi tipsar om bra och smarta säsongsfavoriter under 500-lappen.

emelie och yasemin med produkter

Klart man ska ha ett C-vitamin i rutinen…

Skincity Skincare Brightening Serum  – 499kr
Här har vi 20% stabilt C-vitamin som gör huden klarare och jämnare samt stimulerar kollagenbildningen Vi hittar även Tranexamsyra och Ferulinsyra som tillsammans med C-vitaminet bildar en perfekt trio som komplementerar varandra. Älskar att den går ner snabbt I huden och att produkten känns så lyxig med sin nya förpackning med pipett. Verkligen ett prisvärt C-vitamin serum med högkvalitativa ingredieser.

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drops – 399kr

Men Klairs har ju en sina härliga c-vitamin drops om man har en känsligare hud. Toppen om man vill ha en lite mildare serum men som ändå har c-vitaminets alla fina egenskaper och effekt. Sedan oavsett, har man känslig hy  är det bra om man vänjer in den i början. Till en mycket känslig hud så kan man droppa några droppar av serumet i sin fuktcreme och applicera på huden.

Brightening serum skincity skincare

Solskydd…

Hello Sunday The everyday one – Face moisturiser SPF50 – 239kr

Detta var Emelies favorit förra sommaren, så lätt och återfuktande utan att kännas tung på huden. Har du en väldigt yttorr eller torr hud så kommer denna vara perfekt. Den har kemsikt solskydd och är lätt att applicera samt att flaskan är så liten och nätt att ha med sig. Den får plats I den lilla handväskan utan problem!

Primer med spf…

Hello Sunday The Illuminating One Glow Primer SPF50– 289kr

Primer med kemiskt solfilter som ger sommarens daggiga och lystriga look. Stort plus med hög spf! Självklart innehåller den även hudvårdande hyaluronsyra och skyddande C-vitamin. den ger direkt lyster, otroligt fin på sommaren!

Glöm inte hårbotten…

Classic SPF 30 Organic Scalp & Hair 429kr

Coola supersmidiga supersmidig spray till hårbotten och skalpen. Den är lätt och inte oljig så håret känns inte fett eller tungt alls. Den är vattenfast i upp till 80 minuter och har vårdande ingredienser som är bra både för håret och skalpen. Doftar fräscht!

Kosttillskott…

 D-lab Active Sun Complex – 239kr

För alla som vill ha en gyllene hud nu i sommar! Detta är ett kosttillskott som genom karotenoiderna pigmenterar huden och hjälper till att förlänga tonen. Den stärker också hudens motståndskraft mot hudens skadliga strålar. Innehåller skyddande och stärkande morotsextrakt, aprikos, granatäppelextrakt, extrakt av svarta vinbär och betakaroten. En om dagen i minst 2 månader och självklart är den inte istället för spf utan ett komplement.

Bronzer till kroppen…

MTM Vitamin E Liquid Bronzer – 229kr 

Favoriten har kommit tillbaka i ny flaska, istället för en spray är den nu i en smidig flaska med dropp-pip! Det här är en multiprodukt precis som de flesta av MTMs produkter. En flytande bronzer som ger en naturligt fräsch solkysst ton och lyster. Kan användas både i ansiktet, på kroppen och dekolletaget. Tips är att mixa den med en valfri bodylotion för att få en naturlig och fin effekt.

alla produkterna under 500-lappen

Alla produkterna finns samlade HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.